Θεσσαλονίκη: Πανικός-περαστικοί τρέχουν να σωθούν από τις μολότοφ (ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ)
Θεσσαλονίκη: Πανικός-περαστικοί τρέχουν να σωθούν από τις μολότοφ (ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κόσμος και οδηγοί τρέχουν να «σωθούν» από τις φωτιές και τις εμπρηστικές βόμβες μολότοφ που πέταξαν κουκουλοφόροι εναντίων των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Τα επεισόδια ξέσπασαν στη διάρκεια της πορείας αντιεξουσιαστών που ξεκίνησε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Η πορεία, που πραγματοποιούσαν αντιεξουσαστές μαζί με αριστεριστές και μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, έφτασε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο κτίριο του πρώην υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Στη συνέχεια, ομάδα κουκουλοφόρων κινήθηκε προς το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και από εκεί προς το άγαλμα του Βενιζέλου στη συμβολή Εγνατίας με Αριστοτέλους. Ακολούθως, οι κουκουλοφόροι- με μια «καταδρομική κίνηση» πήγαν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πέταξαν βροχή μολότοφ.

Η αστυνομία που περιφρουρούσε τας γραφεία ανταπέδωσε αμέσως με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων, για να χωθούν στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι στα παρακείμενα στενά. Αργά το απόγευμα της Κυριακής τα πνεύματα ηρέμισαν ενώ οι κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν προς τα στενά πίσω από την Καμάρα. Η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή ή σύλληψη υπόπτου!.

πηγή northpress.gr ,Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - αυτά που δεν λενε ειναι οτι ολα αυτά ειναι απο τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ και τους κομμουνιστές !εγκληματική οργάνωση για την ακρίβεια που ήταν το παρακράτος και τώρα κυβέρνηση επίσημα, για να αποτρέψουν οποιαδήποτε πορεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ! και το πέτυχαν !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications