8 Μαΐ 2016

Κόκκινη χούντα της πλάκας: Αστυνομική εισβολή μέσα στη βουλή! Αποχώρησε το αντισυνταγματικό τόξο, παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!

Κόκκινη χούντα της πλάκας: Αστυνομική εισβολή μέσα στη βουλή! Αποχώρησε το αντισυνταγματικό τόξο, παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!

Νέα μεγάλη ήττα για το κόμμα του μνημονίου και της προδοσίας σήμερα στη βουλή. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση του Λαϊκού Συνδέσμου ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.

Ο προεδρεύων από το ΚΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με τον Σύριζα, διέταξε για πρώτη φορά στα χρονικά παρέμβαση σύσσωμης της φρουράς της βουλής και εισβολή της αστυνομίας μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για να αποβάλλει τον βουλευτή Β' Πειραιώς Λαγό Ιωάννη.

Ο βουλευτής μας αρνήθηκε να υπακούσει στις παράνομες εντολές και παρέμεινε στην αίθουσα, τηρώντας τον όρκο που έδωσε να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων ως εκλεγμένος εκπρόσωπός τους. Η αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με εντολή της ηγεσίας του Σύριζα ήταν απολύτως αποτυχημένη.

Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής σύσσωμη περιφρούρησε την συνταγματική νομιμότητα, παρέμεινε στην αίθουσα και τήρησε την λαϊκή εντολή που έχει λάβει.

Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά. Ο προεδρεύων διέκοψε την συνεδρίαση για την ψήφιση ενός ακόμα επαίσχυντου και αντεθνικού μνημονίου. Λίγο αργότερα ο Βούτσης έκανε πηγαδάκια με δημοσιογράφους ανακοινώνοντας πως "θα επιβληθεί πρόστιμο στον Λαγό για την συμπεριφορά του".

Το προεδρείο αποφάσισε κυρώσεις κατά του βουλευτή μας, αλλά και αυτές είναι απολύτως παράνομες και το Νομικό μας τμήμα ετοιμάζει ήδη την απάντησή του και την καταγγελία όσων παρατυπιών διέπραξαν σήμερα ενωμένοι οι φορείς του μνημονίου και της υποταγής. Πηγή xryshaygh.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κόκκινη χούντα της πλάκας: Αστυνομική εισβολή μέσα στη βουλή! Αποχώρησε το αντισυνταγματικό τόξο, παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats