21 Μαΐ 2016

Έγγραφα για εξωγήινους που ήρθαν στην Γη θα δώσει στην δημοσιότητα ο Oμπάμα!

Έγγραφα για εξωγήινους που ήρθαν στην Γη θα δώσει στην δημοσιότητα ο Oμπάμα!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα δώσει στην δημοσιότητα έγγραφα που θα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ευφυούς ζωής στο Σύμπαν και που έχει επισκεφτεί τον πλανήτη μας, πριν από το τέλος του 2016, σύμφωνα με έναν αμερικανό λομπίστα.

Ο Steve Bassett, διευθυντής της ομάδας Paradigm Research, είναι ο μόνος εγγεγραμμένος λομπίστας για την «Αποκάλυψη των Εξωγήινων» στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία που σκοπό έχει να δώσει ο Λευκός Οίκος ότι γνωρίζει στην δημοσιότητα σχετικά με το θέμα των εξωγήινων.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη του στο Express.co.uk, ο 69χρονος «κυνηγός ΑΤΙΑ» εδώ και 20 χρόνια είναι πεπεισμένος ότι το 2016 θα είναι το έτος με την πιο ιστορική ανακοίνωση του κόσμου.

Είπε: «Αυτό που θα γίνει πραγματικότητα αυτό το έτος είναι ότι σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στον κόσμο θα παίξει η πιο σημαντική είδηση που έχει βγει ποτέ. Και αυτή δεν είναι άλλη από την παραδοχή του ιδίου του Μπαράκ Ομπάμα να παραδέχεται την ύπαρξη εξωγήινων που έχουν επισκεφτεί μάλιστα την Γη». Με ότι αυτό συνεπάγεται να προσθέσουμε και εμείς.

Ο κ Bassett είναι πεπεισμένος ότι οι δύο δεκαετίες εργασίας του είναι έτοιμες να καρποφορήσουν. Δεν μένει παρά να περιμένουμε λιγάκι αν οι διακαείς πόθοι του συμπαθούς ερευνητή κατ’αλλα επιβεβαιωθούν, αν και όπως είχαμε γράψει στις 17 Μαΐου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα δώσει τίποτα τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα μέχρι την λήξη της θητείας του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έγγραφα για εξωγήινους που ήρθαν στην Γη θα δώσει στην δημοσιότητα ο Oμπάμα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications