2 Μαΐ 2016

Βίντεο ΣΟΚ! «Θα ισλαμοποιήσουμε την Ευρώπη»! Αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια!!!

Βίντεο ΣΟΚ! «Θα ισλαμοποιήσουμε την Ευρώπη»! Αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια!!!

Ο μουλάς Κρέκαρ ένας Ισλαμιστής λόγιος Σουνίτης πρόσφυγας από το βόρειο Ιράκ από το 1991 ζει στην Νορβηγία,είναι υπέρ τον Τζιχαντιστών και υπέρ του Ισλάμ στην δύση,όποιος δεν θέλει και δεν σέβεται το Ισλάμ πρέπει να πεθάνει,αυτά τα φίδια κρύβει η Ευρώπη στον κόρφο της και αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια.

Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο. Ζώντας στις δυτικές κοινωνίες που θεμελιώθηκαν στην δημοκρατία του Χριστού και απολαμβάνοντας το αγαθό της ελεύθερης έκφρασης αυτοί οι άνθρωποι ονειρεύονται ένα Χαλιφάτο της δικτατορίας του Μωάμεθ,μια κοινωνία των λιθοβολισμών, του εκφοβισμού,των βιασμών,των κομμένων χεριών και είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για έναν προφήτη παιδεραστή,βιαστή,στυγνό εκτελεστή

.Πόσοι από εμάς θα δίναμε την ζωή μας για τον Χριστό μας τον αναμάρτητο; Όλοι αυτοί οι λαοί οι Προτεσταντικοί, Ρωμαιοκαθολικοί έχοντας απομακρυνθεί από τον Χριστό μόλις τώρα άρχισαν ν’ αντιλαμβάνονται τι φίδι έχουν στον κόρφο τους.

Όταν εμείς υποφέραμε επί αιώνες και τους αναχαιτίζαμε, προσφέροντας ποταμούς αίματος και κρατώντας τους μακριά ώστε να απολαύσουν οι Ευρωπαίοι την Αναγέννηση και την πρόοδο, όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά σε πολλές περιπτώσεις συμμάχησαν με τον Σουλτάνο εναντίον μας.

Στην Μικρασιατική Καταστροφή ήταν αδιάφοροι στο δράμα των Χριστιανών. Τώρα δικαίως ήρθε ο Μωάμεθ και στην δική τους πόρτα... Καλή μας τύχη και η ελευθερία του λόγου είναι αγαθό που απολαμβάνουμε ίσως για λίγο καιρό ακόμη... Ο Χριστός υβρίζεται,διακωμωδείται ,γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση σε περιοδικά ,τηλεόραση κλπ χωρίς ποτέ κανείς να διαμαρτύρεται ή να εκτοξεύει απειλές.Οι πιστοί απλά παρακολουθούν με πικρία και προσεύχονται... (Αλήθεια γιατί οι μουσουλμάνοι δεν εκτοξεύουν απειλές κι όταν υβρίζεται ο Χριστός μας αφού είναι και δικός τους άγιος;;;)

Είναι ώρα να αφυπνιστούμε ,να γυρίσουμε πίσω στον Χριστό και στην ελευθερία που μας χάρισε και να παλέψουμε για την πίστη και την ενότητά μας... Και όποιες θρησκείες δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις θρησκευτικές ελευθερίες, τα δικαιώματα των γυναικών, να κηρυχθούν εκτός νόμου όπως έγινε στην Αγκόλα και στην Κίνα. Και τότε ο μουλάς ας πάει να ζήσει με τους Ταλιμπάν που εφαρμόζουν το Κοράνι για να απολαύσει την κοινωνία τους εκεί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Βίντεο ΣΟΚ! «Θα ισλαμοποιήσουμε την Ευρώπη»! Αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Αυτος ο καταραμενος πλανητης χρειαζεται μετωπικη συγκρουση με εναν αστεροειδη, για να γινει σκονη και θρυψαλα!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications