19 Απρ 2016

Tornado-S: Το Ρωσικό πυραυλικό σύστημα που συναγωνίζεται τα πυρηνικά [Βίντεο]

Tornado-S: Το Ρωσικό πυραυλικό σύστημα που συναγωνίζεται τα πυρηνικά [Βίντεο]

Το ρωσικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Tornado-S συναγωνίζεται μέχρι και τα πυρηνικά όπλα σε καταστροφική ισχύ, σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο ειδήσεων Zvezda.

Το εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων Tornado-S μπορεί να συγκριθεί και με έναν πυρηνικό βομβαρδισμό όσον αφορά τα θύματα που μπορεί να επιφέρει σε έμψυχο υλικό, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Zvezda και μεταδίδει επίσης το sputniknews.

Το σύστημα πυραύλων Tornado-S είναι η αιχμή του δόρατος για το πυραυλικό πυροβολικό του ρωσικού στρατού αν και το υλικό των εκρηκτικών των πυραύλων παραμένει ένα στρατιωτικό μυστικό, σύμφωνα με το Zvezda.Το σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Tornado-S 300 mm μπορεί να βάλει σε ένα εύρος 120 χιλιομέτρων (75 μίλια) και να χτυπήσει μια έκταση 67,6 εκταρίων (2,6 τετραγωνικά μίλια), το οποίο ισοδυναμεί με τουλάχιστον 100 γήπεδα ποδοσφαίρου.

Το όπλο είναι τοποθετημένο σε στρατιωτικό όχημα KamAZ-63501 (8Χ8) και μπορεί να εκτοξεύσει από ένα απλό μονό πύραυλο μέχρι και 12 συνεχόμενους πυραύλους.

Τα Tornado-S και τα Tornado-G πρόκειται να αντικαταστήσουν τα συστήματα Smerch και Grad μέχρι το 2020, στα πλαίσια της μαζικής αναβάθμισης που γίνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Tornado-S: Το Ρωσικό πυραυλικό σύστημα που συναγωνίζεται τα πυρηνικά [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications