Το αγαπημένο κομάντο του Χίτλερ που έγινε πράκτορας της Μοσάντ και αλλα παραμυθία!!!!!!
Το αγαπημένο κομάντο του Χίτλερ που έγινε πράκτορας της Μοσάντ και αλλα παραμυθία!

Αρχίζουν να ξεδιπλώνονται οι μύθοι που διαδίδουν κάποιοι εξυπνάκηδες δηθεν ερευνητές,και αριστεροί διαστρεβλωτές !

Η ιστορία πάντα ίδια μονόπλευρη,να παρουσιάζουν τους ναζι ως τους χειρότερους ανθρώπους, απο κάθε άποψη! αλλα και ως προδότες, και συνεργάτες αυτών, που όχι μόνο κήρυξαν τον πόλεμο στην Γερμανία σκοτώνοντας άμαχους,αλλα και την ισοπέδωσαν , μαζί με τους άμαχους! εξάλλου αυτός ήταν ο στόχος τους, να κανουν γενοκτονία των Γερμανών τύπου Στάλιν στην Ουκρανία, αλλα φταίει ο Χίτλερ που δεν τους άφησε !αυτός αιματοκύλησε την Ευρώπη!

Το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι εκτός που έχουν βγάλει Εβραίο τον ίδιο τον Χίτλερ, λένε οτι ανάμεσα στην Βέρμαχτ ήταν και Εβραίοι! όταν για να μπει αρχικά κάποιος εκεί έπρεπε να ήταν αντικομμουνιστης δηλαδή μη σημιτικής ρατσας και μη Εβραίος φυσικά!ποιοι διαδίδουν τέτοια ψεμματα που τα υιοθετούν οι άσχετοι; μερικές εξ αυτών newsbeast.gr,(οπως λέμε η φωνή του συστήματος ) www.mixanitouxronou.gr(μηχανή πλύσης εγκεφάλου),και όχι κάποιος ανεξάρτητος ερευνητής (μη αριστερός η κομμουνιστής! που ετσι και βγει κάνεις ιστορικός, και πει αληθινή ιστορία δεν θα τον ξέρει κάνεις την άλλη μέρα! )

Η πλύση εγκεφάλου παρουσιάζει τον Όττο Σκορτσένι! ως πράκτορα της ισραηλινής αντικατασκοπίας, να σκοτώνει τον Χάιντς Κρουγκ Γερμανός επιστήμονας… Ήταν ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες της βάσης του Πεενεμούντε, όπου αναπτύσσονταν κάποια από τα «Wunderwaffen» των Ναζί (τα πειραματικά, προηγμένα όπλα, μεταξύ των οποίων και οι πύραυλοι V-2).

Όλα αυτά δεν ειναι τυχαια βεβαία, ειναι στοχευμένη πλύση εγκεφάλου, οι ναζι εκτός που σκότωσαν χιλιαδες "κακόμοιρους άμαχους" και αιματοκύλησαν την Ευρώπη γιατι ήθελαν ζωτικό χώρο(?) ήταν και αδίσταχτοι, αιμοσταγής,δολοφόνοι,και οτι μπορεί να φανταστεί κάνεις! το οτι τον τελευταίο αιώνα,ολα τα σπουδαία μυαλά και φιλόσοφοι ήταν Γερμανοί ας μην το συζητήσουμε! η που ήταν 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους και πήραν αιχμάλωτους επιστήμονες ως τρόπαια για να τους ανοίξουν τα μάτια.

Όλα αυτά όταν :Οι στρατιώτες των Waffen-SS και αξιωματικοί σφαγιάστηκαν στην κυριολεξία, στρατιώτες των Waffen-SS που ήταν στο Νταχάου και είχαν παραδοθεί ,δολοφονήθηκαν επίσης, από σφαίρες στο κεφάλι από κοντινή απόσταση- αλλά αφού τους έκαναν βασανιστήρια, Οι "ομολογίες" που επικαλούνται κάποιοι έξυπνοι" στην δίκη της Νυρεμβέργης, "Βασανίζανε τους κατηγορούμενους Γερμανούς με αναμμένα σπίρτα που έχωναν κάτω από τα νύχια τους. Τους έσπαζαν τα δόντια και τα σαγόνια χτυπώντας τους με σιδερένια εργαλεία. Τους κρατούσαν σε απομόνωση χωρίς φαγητό μέχρι να φτάσουν κοντά στο θάνατο",οι υπεύθυνοι για την ανάκριση Ellis, Schumacker, Kirschbaum και Rosenfeld ήταν Εβραίοι και αυτό εξηγεί τόσο τις "μεθόδους ανάκρισης" όσο και την "αξιοπιστία" του περιεχομένου των ομολογιών.Έτσι αποσπάστηκαν οι "ομολογίες" για τα υποτιθέμενα εγκλήματα.

Οι νικητές που κατέλαβαν το κατακτημένο έδαφος,δεν είχαν κανένα σεβασμό και αξιοπρέπεια.Σε στρατόπεδα συγκέντρωση βασάνιζαν και σκοτωναν με φτυάρια και μαχαιριά όσους είχαν γλυτώσει μετα την βροχή απο βόμβες σε όλη την γερμάνια. Η κατοχή της Γερμανίας είχε εξευτελίσει το ανθρωπινό γένος και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως τέρατα. Όταν, προς το τέλος του πολέμου και μετά από 8 Μάιου του 1945, οι νικητές απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις αυτό που πραγματικά ξεπερνάει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια - δηλαδή τίποτα. Σκληρά βασανιστήρια φυλακισμένων Γερμανών στρατιωτών, ήταν σε καθημερινή βάση, στερώντας τους τα προσωπικά τους αντικείμενα, στερώντας τους το δικαίωμα σε νόμιμη ακρόαση, οι ποινές ήταν σε καθημερινή βάση στα χρόνια μετά τον πόλεμο. Οι γυναίκες ήταν ένα παιχνίδι,περίπου το 90% των γυναικών που είχαν βιαστεί στο Βερολίνο το 1945 είχε αφροδίσια νοσήματα, όπως τα αποτελέσματα αυτών των επακόλουθων βιασμών το 3,7% όλων των παιδιών που γεννήθηκαν στη Γερμανία 1945-1946 είχε Σοβιετικούς πατέρες.

Καλά τους εκαναν θα πουν οι αμόρφωτοι ! αν βγει κάποιος στο δρόμο, και ρωτήσει 200 άτομα περί ναζι, οι 199 θα που τα ίδια! χωρίς να ειναι αριστεροί -κομμουνιστές, "έχουν άποψη!" , το γελοίο της υπόθεσης; την ίδια εποχή που τα εκαναν αυτά στην γερμάνια οι ίδιοι έσφαζαν την μίση ελλαδα για να μείνουν κομμουνιστές αγγλόφιλοι, και εκαναν παιδομάζωμα (και μετα σου λενε είμαστε Έλληνες όλοι!) που οι ίδιοι έχουν να πουν μόνο για "κακούς ναζι" για να καλύψουν τα δικά τους αίσχη! δλδ ένας πάππους που σκότωνε παιδάκια μη κομμουνιστή δλδ γνησίου Έλληνα θα λέει στα εγγόνια του:" για κακούς ναζι που ήθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα!" «Πείραμα των 5 Πιθήκων». Γίνονταν υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»…

Και όσοι γνήσιοι Έλληνες έμειναν και "τολμήσουν" να που την αλήθεια, ειναι Ταγματασφαλίτες φασίστες και συνεργάτες των ναζι! η πλύση εγκεφάλου κρατάει έως και σημερα! Ακόμα και απο δηθεν "πατριώτες" σε ιστοσελίδες

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications