26 Απρ 2016

Η Ευρώπη γεμίζει με αμερικανικά στρατεύματα κατά της Ρωσίας - Μένει μια «μικρή αιτία» για να ξεκινήσει λαίλαπα

Η Ευρώπη γεμίζει με αμερικανικά στρατεύματα κατά της Ρωσίας - Μένει μια «μικρή αιτία» για να ξεκινήσει λαίλαπα

Μπορεί μεν Πούτιν και Κίσσινγκερ να συμφώνησαν, κατά την τελευταία τους συνάντηση, μεταξύ άλλων σε ειρήνη, ωστόσο οι στρατοί παραμένουν σε ετοιμότητα, καθώς όλα είναι ρευστά και στην γεωπολιτική, όπως γενικά στην ζωή, τα πάντα ρει. Από μικρή αιτία μπορεί να ξεσπάσει λαίλαπα!

Έτσι, ο Αμερικανός Στρατηγός, Curtis Scaparotti, διάδοχος του Philip M. Breedlove στην διοίκηση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, κάνει αναγγελίες, οι οποίες είναι τουλάχιστον το ίδιο αιχμηρές με εκείνες του προκατόχου του, σχολιάζουν ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Το ΝΑΤΟ τον είχε υποδείξει από τις 11. Μαρτίου για την θέση του Αρχηγού της Δυτικής Συμμαχίας στην Ευρώπη (SACEUR).

Θερμός υποστηρικτής του Scaparotti είναι ο νεοταξίτης ρεπουμπλικάνος John McCain, ο οποίος συνηγορεί σε αυτόν να εφοδιάσει την Ουκρανία με ακόμα περισσότερα και επιθετικότερα όπλα, προκειμένου «να μπορεί να αμυνθεί καλύτερα απέναντι στα στρατεύματα που στηρίζονται από την Ρωσία».

Η πρόταση του Scaparotti είναι να εγκατασταθεί στην Ευρώπη μια «μόνιμη αμερικανική ταξιαρχία τεθωρακισμένων» δυνάμεως 4.200-4.700 στρατιωτών. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Radio Free Europe», ο αμερικανός Στρατηγός αναφέρει πως η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής πιέζουν για μόνιμη παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη, προκειμένου να τους προστατεύουν δήθεν κατά της Ρωσίας.

Ο Scaparrotti όπως και ο προκάτοχός του Breedlove χαρακτηρίζει την Ρωσία ως «επιθετική», αποσιωπώντας το γεγονός ότι ΗΠΑ και σύμμαχοι είναι εκείνοι που επιτίθενται, πλησιάζοντας τα δυτικά σύνορα της «Αρκούδας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία πρέπει να λάβει ένα «δυνατό, καθαρό και σταθερό μήνυμα», σε σχέση με το τι θα συμβεί, αν τα ρωσικά μαχητικά πλησιάσουν αμερικανικά πολεμικά πλοία ή αεροσκάφη. Το μότο του είναι: « Πρέπει να μετακινούμε τα πλοία και τα αεροσκάφη μας συνεχώς και παντού, όπου το επιτρέπει το Διεθνές Δίκαιο».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Ευρώπη γεμίζει με αμερικανικά στρατεύματα κατά της Ρωσίας - Μένει μια «μικρή αιτία» για να ξεκινήσει λαίλαπα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats