18 Απρ 2016

Ρώσος πρέσβης στη Συρία προς Ευρώπη:βάλτε τέλος στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Συρίας

Ρώσος πρέσβης στη Συρία προς Ευρώπη:βάλτε τέλος στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Συρίας

Οι τρομοκράτες κατέλαβαν 10 χωριά στο Νότο Χαλεπίου και ο πρεσβης προειδοποιεί για επιπλέον επιδείνωση Η Eυρώπη προσφέρει μια ανθρωπιστική βοήθεια στους σύριους για την άμβλυνση της μεταναστευτικής κρίσης και ταυτόχρονα εξακολουθεί να επιβάλει μονομερώς οικονομικές κυρώσεις.Η Ρωσία καλεί να μπει ένα τέλος σε αυτές τις αντιφατικές πρακτικές δήλωσε στο TASS την Κυριακή ο πρέσβης της Ρωσίας στη Δαμασκό ο Alexander Kinshuk.

« Με το ένα χέρι αυτοί βοηθούν τους σύριους συμπεριλαμβανομένου μεταξύ άλλων του συμφέροντός τους να προλάβουν μια μαζική φυγή από τη χώρα προς την Ευρώπη,αλλά με το άλλο χέρι διατηρούν τις υφιστάμενες τιμωρίες » τόνισε. « Υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί τιμωρητικού χαρακτήρα στις οικονομικές συναλλαγές ,περιορισμοί στις τραπεζικές εργασίες,έχουν παγώσει συριακά περιουσικά στοιχεία. Όλο αυτό δια της βίας και μόνο μπορεί να υπόκειται στην κοινή λογική. »TASS 17.4.16

Επίσης ο ρώσος πρέσβης Alexander Kinshuk την Κυριακή 17 Απρίλη δήλωσε ότι η Ρωσία προσανατολίζεται ν΄ανοίξει σύντομα ένα ρωσικό σχολείο στη Δαμασκό.
« H κατάσταση στο Χαλέπι είναι πολύ περίπλοκη.Και δεν αποκλείεται να επιδεινωθεί επιπλέον κάτι που δεν μπορεί παρά να είναι ανησυχητικό » δήλωσε.Σύμφωνα με τον ίδιο βίαιες μάχες μένονται μεταξύ του στρατού και των αντιπάλων του για την πόλη Al-Eis που βρίσκεται σε στρατηγική θέση μεταξύ Χαλεπίου,Δαμασκού και Χομς. « Αν οι τρομοκράτες αποκλείσουν το δρόμο (εννοεί τον άξονα Κhanasser) αυτό θα επιφέρει την παγίδευση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του Χαλεπίου, » τόνισε. » Ως εκ τούτου ο στρατός είναι αναγκασμένος να λάβει αντίμετρα. ».

Σύμφωνα με το sputnik ο ίδιος δήλωσε ότι έκτοτε η τρομοκρατική οργάνωση Ahrar al-Sham και η al-Nosra πολεμούν μαζί στη Συρία και αυτή είναι μια πολή ανησυχητική εξέλιξη.

Οι τρομοκράτες κατέλαβαν 10 χωριά στο Νότο Χαλεπίου
Σύμφωνα με το ARA News οι τρομοκράτες κατέλαβαν 10 χωριά στο νότο Χαλεπίου.Ο μιντιακός ακτιβιστής Omar Jassim που εδρεύει στα νότια περίχωρα και μίλησε στο πρακτορείο ανέφερε ότι οι τρομοκράτες της ISIS εξαπέλυσαν μια μεγάλη επίθεση κατά θέσεων του στρατού πλησίον της πόλης του Khanasser στις νότιες περιοχές του Χαλεπίου και κατέλαβαν τα χωριά Zaid, al-Hayat, Jeb al-Ali, Kwais, Qalia, al-Tuba, al-Jidaida, Serdah, Duraib al-Wawi and al-Ashanah.ARA News

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρώσος πρέσβης στη Συρία προς Ευρώπη:βάλτε τέλος στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Συρίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats