ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 29%. ΧΙΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 28%!
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 29%. ΧΙΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 28%

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μπείτε στο υπουργείο Εσωτερικών και δείτε τα.Λέσβος, εκλογές 2015, Σεπτέμβριος: ΣΥΡΙΖΑ: 29% .

2016: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΩΜΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Είναι ο εκλεκτός της ΥΑΤ για όλες τις δουλείες και τον στέλνουν παντού χωρίς από ότι φαίνεται να τον αγγίζει καμιά απολύτως ΕΔΕ, βρισκόμενος στο απυρόβλητο συνεχίζει απτόητος και ακάθεκτος το κατασταλτικό του βίαιο έργο εναντίον των Ελλήνων πολιτών,(που διαμαρτύρονται επειδή η χώρα έχει μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών) τους οποίους συμφώνα με το Σύνταγμα θα έπρεπε να προστατεύει και όχι όπως είδαμε από την παρουσία του στην Κω αλλά τώρα και στην Χίο να χτυπάει γυναίκες και ανυπεράσπιστους πολίτες προστατεύοντας παράλληλα και δείχνοντας ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας λαθρομεταναστών που στην Χίο κατέστρεψαν και διέλυσαν τις εγκαταστάσεις του Hot Spot δίχως να υποστούν τις συνέπειες και αλωνίζουν σε όλο το νησί ανεξέλεγκτα διαδηλώνοντας και προκαλώντας διαφορές ζημίες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 29%. ΧΙΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 28%

Ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν σε όλα μέσα!!! ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΗΛΗΘΙΟΙ! ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ!την επόμενη φορά να λέτε ναζι φασίστες, αυτούς που σας άνοιγαν τα μάτια! και να κάνετε αναφορες! και να διαβάζετε πρώτο θέμα και άλλες κομμουνιστοσελιδες!!!τώρα θα δείτε την γλυκά! σε ολα τα νησιά, τουρισμός τέρμα οπως μαθαίνω!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications