7 Απρ 2016

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει την Αθήνα εάν καθυστερήσουν τα σχέδια για το τζαμί!

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει την Αθήνα εάν καθυστερήσουν τα σχέδια για το τζαμί!

Ο βρετανικός τύπος αναφέρει ότι υπάρχουν φόβοι ότι οι ισλαμιστές εξτρεμιστές θα επιτεθούν στην Αθήνα εάν δεν επισπευτούν οι εργασίες κατασκευής τζαμιού οι οποίες έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Ξένοι «κύκλοι» παρουσιάζουν δήθεν δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι εκφράζουν φόβο από την καθυστέρηση κατασκευής του μεγάλου Τζαμιού στην Αθήνα από Τζιχαντιτσές, οι οποίοι ενδεχομένως «σουλατσάρουν» εντός ελληνικής επικράτειας.

Ως πρόσχημα αναφέρεται η ύπαρξη δεκάδων παράνομων τζαμιών σε πολυκατοικίες πυροδοτώντας ανησυχίες ότι οι μουσουλμάνοι εάν δεν βρούν λατρευτικό χώρο θα ριζοσπαστικοποιηθούν, ακόμα πιο πολύ απο «φλογερούς» Ιμάμηδες. Κάθε μέρα που δεν έχουμε επίσημο τζαμί και ιμάμη στην Αθήνα, αυξάνεται ο κίνδυνος της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων, φέρεται να δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε σε ελληνική εφημερίδα: «Κάθε μέρα που δεν έχουμε ένα επίσημο τζαμί και ιμάμη στην Αθήνα, θα πληρώσουμε πολλαπλά τον αυξημένο κίνδυνο της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων στους σκοτεινούς και ανεπίσημους χώρους λατρείας».

«Ακριβώς λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να κατασκευάσουμε το τζαμί στην Αθήνα», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ανώνυμος Έλληνας κυβερνητικός. «Το κράτος πρέπει να έχει ένα επίσημο συνομιλητή ο οποίος θα εκπροσωπεί τους διάφορους κλάδους του Ισλάμ. Όταν δεν υπάρχει επίσημος χώρος λατρείας, με ποίον θα μπορούμε να συνομιλήσουμε ;», ερωτά ο ίδιος.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει επίσης το δικαίωμα να διορίσει έναν ιμάμη για το τζαμί, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του στην περιοχή του Βοτανικού, κοντά στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Οι πρόγονοι μας πολέμησαν δίνιντας την ζωή τους για να διώξουν τα Τζαμιά και το Ισλάμ από την πατρίδα μας και εμείς σήμερα με την ανοχή των αρχών θα «ανοίξουμε» και πάλι Τζαμιά βάζοντας «φωτιά» στην χώρα μας. Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη και δεν χρειάζεται να απειλείται από κανέναν εμμέσως πλην σαφώς . Σεβόμαστε την θρησκεία του οποιουδήποτε αλλά δεν θα δεχθούμε από κανέναν να μας «κάτσει στο σβέρκο».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει την Αθήνα εάν καθυστερήσουν τα σχέδια για το τζαμί!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats