Όταν ο τελευταίος αλληλέγγυος θα κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου μεταναστολάγνου...
Όταν ο τελευταίος αλληλέγγυος θα κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου μεταναστολάγνου...

Όταν θα έρθει η ώρα να γραφτεί η ιστορία της εποχής μας, οι τωρινοί "αλληλέγγυοι", "φιλανθρωπιστές", "λαθροσωτήρες", "διεθνιστές" ή όπως αλλιώς θέλετε να τους ονομάσετε, θα αποδειχθούν οι πιο στυγνοι κι απάνθρωποι δήμιοι της ανθρωποτητας, ισάξιοι [ή ισως και χειρότεροι] με τους ισλαμοκανίβαλους του Δ΄χαλιφάτου ή με τους ιρεοεξεταστές του χριστιανικού μεσαίωνα.

Όταν θα βγουν στη φόρα όλες οι υπογειες δυασυνδέσεις των ΜΚΟ, των αντιρατσιστικών οργανώσεων, των οικολόγων, των πρωκτολόγων κι όλου αυτού του συρφετού, με τα χειρότερα αρπαχτικά της Νέας Τάξεως, οι ανυποψίαστοι πολίτες του μέλλοντος μας, δεν θα μπορούν να πιστέψουν πως σταθηκε δυνατό, μια δράκα ψυχανώμαλων και εξουσιομανών σαυροειδών ανθρωποερπετών, να προκαλέσει τόσο πόνο και τόσο θάνατο, σε όλη την ανθρωπότητα!

Κι αυτό που θα τους καταδικάσει αμετακλητα στο να αποκληθούν οι πιο σιχαμεροί δήμιοι της ιστορίας, θα είναι η απερίγραπτη χτηνωδία τους, να χρησιμοποιούν τα παιδιά, για να ικανοποιήσουν τα πολιτικά, σ@@ξουαλικά ή οικονομικά τους σχέδια.

Το μέγα ζήτημα της εκμετάλλευσης των "καημένων" των προσφυγόπουλων, που τα εκμεταλλεύονται πρώτα απ όλα, τα ιδια τα αφεντικα των πασης φυσεως αλληλεγγυων, για να τα βρωμίσουν με την ψυχοσωματική αρρώστια τους, είναι χαρακτηριστικό του τι παναπεί "αλληλέγγυος" και πόσο θα ξεβρωμίσει η ανθρωπότητα, όταν ο τελευταίος "φιλανθρωπιστής" θα κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταιου μεταναστολαγνου.

Να μην πω τιποτα, για το διαρκες εγκλημα υιοθεσιων παιδιων, ειδικα απο "ψυχανωμαλα ζευγαρια"

Οι «ανθρωπιστές» και οι «φιλάνθρωποι» της Νέας Τάξης καλούν πρώτα τους «πρόσφυγες» στην Ευρώπη, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο ομογενοποίησης των λαών, οι οποίοι μαζί θα αποδεχθούν τον παγκόσμια «σωτήρα» και τον παγκόσμιο πολιτισμό και την Πανθρησκεία που θα πλασάρει. Στην συνέχεια τους αφήνουν στα χέρια της εγκληματικότητας, του σκοτεινού υποκόσμου και των κύκλων εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ζωής, τους οποίους επίσης ελέγχει η ΝτΠ.

Πάνω από 5.800 ανήλικοι «πρόσφυγες» στην Γερμανία έχουν καταχωρηθεί ως αγνοούμενοι, όπως μετέδωσε το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών. Από τους 8.006 ανήλικους πρόσφυγες που καταχωρήθηκαν ως «αγνοούμενοι», βρέθηκαν μόνο 2.171.Υπάρχουν έντονοι φόβοι πως τα παιδιά έχουν απαχθεί είτε για εμπόριο οργάνων είτε για σ@@ξουαλική εκμετάλλευση, έρμαια στις ορέξεις ανώμαλων και παιδεραστών.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των αγνοούμενων ανήλικων προσφύγων είναι από το Αφγανιστάν, την Συρία, την Ερυθραία, το Μαρόκο και την Αλγερία», ανέφερε το γερμανικό ΥΠΕΣ και πρόσθεσε πως μεταξύ των περίπου 6.000 παιδιών που έχουν χαθεί, τα 555 είναι ηλικίας κάτω των 14 ετών.Όπως ανακοίνωσε δε, τον Μάρτιο η Γιουροπόλ, μέσα σε δύο χρόνια έχουν χαθεί πάνω από 10 χιλιάδες παιδιά μεταναστών, τα οποία έφθασαν ασυνόδευτα στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των μικρών προσφυγόπουλων που εξαναγκάζονται να δουλεύουν με ελάχιστη ή χωρίς καθόλου αμοιβή, σε επικίνδυνες συνθήκες, σύμφωνα με ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Περίπου ένα εκατομμύριο Σύροι έχουν βρει καταφύγιο στο Λίβανο, αποτελώντας το 1/4 του πληθυσμού. Αρκετοί επιχειρηματίες προτιμούν να προσλαμβάνουν μικρά παιδιά καθώς η αμοιβή τους είναι μικρότερη, ενώ οι απαιτήσεις τους είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τις απαιτήσεις των ενηλίκων, υποστηρίζει η οργάνωση Freedom Fund.Οι ενήλικες επίσης, χρησιμοποιούνται σε καταναγκαστικές εργασίες, ενώ οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πάντα τον κίνδυνο της σ@ξουαλικής εκμετάλλευσης

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications