12 Απρ 2016

Μητσοτάκης: το επόμενο κελεπούρι που θα γίνει πρωθυπουργός !!να το θυμάστε αυτό!

Μητσοτάκης: το επόμενο κελεπούρι που θα γίνει πρωθυπουργός !!να το θυμάστε αυτό!

Αυτόν θα βγάλουν να "σωθούν" απο τους κομμουνιστές αριστερούς! που δεν ειναι κομμουνιστές για την μάζα! αλλα και που καταψήφισαν σαν γιδοπρόβατα!και τώρα το παίζουν Κινέζοι! μας εξαπάτησε λενε ο ΣΥΡΙΖΑ! που ζούνε? δεν ξερουν οτι οι κομμουνιστές τους δουλεύουν τόσα χρονιά (μανούλες στην διαστρέβλωση και στο ψέμα),και δεν έχουν καμια πατρίδα;μονοί τους τα γράφουν! να δείτε που θα βγάλουν τον Μητσοτάκη που ο μπαμπάς του διέγραψε τα εγκλήματα των κομμουνιστών ,που έγιναν "ήρωες της αντίστασης"! και η εβραϊκή εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ έγινε νόμιμο κόμμα!

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο CNN International από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει, καθώς άλλωστε , όπως υποστήριξε, η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού.

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις ξεκαθαρίζοντας, πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις και όχι η λιτότητα.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί» είπε χαρακτηριστικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της πολιτικής των φοροεπιδρομών τονίζοντας πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μητσοτάκης: το επόμενο κελεπούρι που θα γίνει πρωθυπουργός !!να το θυμάστε αυτό!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats