12 Απρ 2016

Η Τουρκία καταγγέλει ότι παραβιάσαμε την εθνική της κυριαρχία στη νήσο... Κίναρο!

Η Τουρκία καταγγέλει ότι παραβιάσαμε την εθνική της κυριαρχία στη νήσο... Κίναρο!

Ερωτήματα προκαλεί η τουρκική προκλητική καταγγελία ότι μετά την περίεργη πτώση του ελληνικού ελικοπτέρου στην νήσο Κίναρο στις 11 Φεβρουαρίου, παραβιάστηκε η τουρκική επικράτεια με την άφιξη στο νησί του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας και την τέλεση μνημόσυνου για τα τρία τραγικά θύματα των χειριστών του πολεμικού ελικοπτέρου.

Σε σημερινό της εκτενές δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Sözcü, η οποία σημειωτέων δεν πρόσκειται στον Ερντογάν, αναφέρει ότι στις 9 Μαρτίου, δηλαδή το περασμένο Σάββατο, έγινε κατάφορη παραβίαση της τουρκικής εθνικής κυριαρχίας στην νήσο Ardıççık, δηλαδή στην ελληνική νήσο Κίναρο, με την τέλεση μνημόσυνου για τα θύματα της τραγωδίας της 11ης Φεβρουαρίου.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως στην «τουρκική» νήσο πήγε παράνομα ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας μαζί με τον αρχηγό του ελληνικού Γενικού Επιτελείου και μαζί με Έλληνα ιερέα τελέσαν παράνομα το μνημόσυνο. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, η Κίναρος ανήκει στην επαρχία της Μούγλας και έγινε παραβίαση του τουρκικού εθνικού χώρου.

Μάλιστα η Sözcü προχωρεί ακόμα περισσότερο και κάνει εκτενή αναφορά για μια σειρά νήσων και νησίδων της περιοχής των Δωδεκανήσων, μεταξύ των οποίων οι Φούρνοι και η Καλόλυμνος, που όπως ισχυρίζεται ανήκουν στην Τουρκία και η Ελλάδα κατέχει παράνομα, γι αυτό και θα πρέπει η Τουρκία να αντιδράσει και να αποκαταστήσει την… «νομιμότητα».

Μετά από όλα αυτά τα «ωραία», εμείς θα πηγαίνουμε στην άλλη πλευρά του Αιγαίου σαν να ην συμβαίνει τίποτα και θα… μοιράζουμε χαμόγελα ειρηνιστικής ηλιθιότητας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Τουρκία καταγγέλει ότι παραβιάσαμε την εθνική της κυριαρχία στη νήσο... Κίναρο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats