19 Απρ 2016

Η ξεφτίλα του ελληνικού κράτους στην Ειδομένη...που νομίζουν ότι βρίσκονται σε χώρα μπανανία?

Η ξεφτίλα του ελληνικού κράτους στην Ειδομένη...

Δεν πέρασε μια ώρα όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ απελευθέρωσαν ειρηνικά το πρωί τη σιδηροδρομική γραμμή στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας -Σκοπίων που είχαν καταλάβει επί ένα μήνα ορισμένοι θερμοκέφαλοι πρόσφυγες -παράνομοι μετανάστες της Ειδομένης ​και η ίδια ομάδα την κατέλαβε ξανά.

Πρόκειται για θρασύτατες ενέργειες ορισμένων προσφύγων-μεταναστών (με τη στήριξη γνωστών αλληλέγγυων;) που νομίζουν ότι βρίσκονται σε χώρα μπανανία όπου μπορούν να συμπεριφέρονται και να πράττουν όπως γουστάρουν.

Στις χώρες τους αν έπρατταν κάτι ανάλογο θα τους είχαν μπουζουριάσει για τη φυλακή. Εδώ φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί ότι δεν υφίστανται νόμοι και βασιλεύει η ανοχή και η αταξία.

Εχουν φτάσει στα όρια της πλήρους κατάχρησης της ελληνικής φιλοξενίας και καθοδηγούμενοι από μαζική ψύχωση θαρρούν ότι με τέτοιες ενέργειες θα εξαναγκάσουν τα κράτη της Ευρώπης να ανοίξουν τα σύνορα για πάρτη τους.Εχουν την αίσθηση ότι με ένα βήμα θα περάσουν από την κόλαση που έζησαν στις χώρες τους στον Ευρωπαικό παράδεισο.

Από την άλλη τι να πει κανείς για τη στάση που επιδεικνύει μπροστά σε τέτοιες ενέργειες το ελληνικό κράτος το οποίο γελοιοποιήθηκε κατά κράτος; Η καταγέλαστη ανοχή που επιδεικνύει μοιάζει σχεδόν προδοτική για όλους εμάς που οφείλουμε να τηρούμε σύμφωνα με το Σύνταγμα τους νόμους του.

Δεν μιλάμε για τις συνέπειες για το εμπόριο και τις μεταφορές από το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής εδώ και ένα μήνα.Οι οικονομικές απώλειες είναι πασιφανείς.

Αφού λοιπόν κατάντησε καταγέλαστη η Αστυνομία τι το φρονιμότερο να μαζευτούν αύριο άλλοι 20 παράνομοι μετανάστες έξω από το Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με τις σκηνές τους μη επιτρέποντας,όπως στα τρένα της Ειδομένης,και στους αστυνομικούς να μπαίνουν στα γραφεία τους; Τότε ίσως ο Υπουργός Τόσκας αντιληφθεί τι πρέπει να πράξει.

newpost
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ξεφτίλα του ελληνικού κράτους στην Ειδομένη...που νομίζουν ότι βρίσκονται σε χώρα μπανανία?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications