18 Απρ 2016

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΟΙ ΠΙΑ....!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ  ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΟΙ ΠΙΑ....!

Γεννήθηκα Έλληνας σε μια χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία από τις αρχαιότερες στον πλανήτη ίσως να είναι και η κοιτίδα του ανθρώπινου γένους.

Για κάποιον λόγο χάθηκε η αληθινή ιστορία των προγόνων μου, και ότι απέμεινε από αυτήν είναι τα αρχαία ιερά κτίσματα τέλεια αριστουργήματα μεγάλης αριθμητικής και γεωμετρικής ακρίβειας, και ένας τεράστιος πλούτος παρόμοιων κτισμάτων που βρίσκεται θαμμένος κάτω από αυτά τα ιερά χώματα που αναδεικνύουν την τεράστια ιστορία σε βάθος χιλιετιών πατρίδα μας.

Βρέθηκε ακόμη ένας τεράστιος πλούτος γνώσης και πολιτισμού σε αρχαία Ελληνικά κείμενα, όπου μας μιλούν για όλα όσα μπορεί να διανοηθεί ένας ανθρώπινος νους και όχι μόνον, αφού οι γνώσεις αυτές είναι συμπαντικές προερχόμενες από την εξώσφαιρα του πλανήτη μας, και αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που κατέκαψαν όλη αυτή την γνώση και μας άφησαν στο σκοτάδι με παρακαταθήκη μόνον το 2% αυτών των κειμένων, και μάλιστα που είναι γραμμένα σε μορφή μυθιστορήματος, ποιήματος, αλλά και γραμμένα σε κώδικα, σαν να ήθελαν αυτή η γνώση να περάσει σε λίγους που θα κατανοήσουν το νόημα τους, χωρίς κάποιοι να το αντιληφθούν και τα καταστρέψουν.

Από την στιγμή που επήλθε η Ρωμαϊκή κατοχή ο πολιτισμός της Ελλάδας διατηρήθηκε, όπως και η Ελληνική γλώσσα σε ολόκληρη την Μεσόγειο, αφού δεν υπήρχε άλλη γλώσσα εκτός την Ελληνική, και με αποτέλεσμα να αφομοιώσει τους Ρωμαίους η Ελληνική γραμματεία και ο πολιτισμός της Ελλάδας.

Ώς που κάποια στιγμή η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέρρεε γύρω στον 4ο μ.Χ. όταν διαχωρίστηκε στην δυτική και ανατολική αυτοκρατορία. Η μεν δυτική διατήρησε τα έθιμα της και τον Ελληνικό πολιτισμό, ενώ η ανατολική που είχε στην επικράτεια της όλη την Ελλάδα, δημιούργησε με την βία μία θεοκρατική αυτοκρατορία, μια δικτατορία,όπου όποιος έφερνε αντίσταση υπήρχε η ποινή του θανάτου γι'αυτόν.

Με αυτόν τον τρόπο επέβαλλαν τον Χριστιανισμό, και έγραψαν στο 381 μ.Χ. όλα τα ιερά ευαγγέλια τα οποία είχαν στηριχθεί πάνω στα Αραμαϊκά κείμενα που μετονόμασαν σε "Παλαιά Διαθήκη" των Χαζάρων, που μόλις τον 1ο αιώνα μ.Χ. μετονομάστηκαν σε Εβραίους για να καλύψουν με σκοτάδι την αληθινή καταγωγή τους.Πιο πριν δεν υπήρχε εβραϊκή φυλή, εβραϊκό κράτος μα ούτε και εβραϊκή γλώσσα.

Έτσι κατάφερε με την βία η νέα αυτοκρατορία η Νέα παγκόσμια τάξη της εποχής, να καταστρέψει όλα τα Ελληνικά μνημεία και στην θέση τους να κτίσουν τα δικά τους κτίσματα-ναούς, όπως επίσης και να αλλοιώσει τα ήθη και τα έθιμα ενός ολόκληρου λαού, μα και να τον αλλαξοπιστήσει και από ελεύθερο σκεπτόμενο άνθρωπο, να τον κάνει δούλο μιας σκοταδιστικής θρησκείας, όπου όποιος έφερνε αντίσταση δολοφονούνταν.

Εδω να πω οτι για άλλη μια φορά γίνεται διαστρέβλωση της ιστορίας για να καλύψουν τα δικά τους εγκλήματα!,Oι Γαλάτες στην Ελλάδα η εισβολή των βαρβάρων!! για τους Ρωμιούς κάθε ελεύθερος μη υποταγμένος λαός ήταν βάρβαροι! αυτό για κατι βιβλία δηθεν αληθινής ιστορίας,που τα γράφουν κάποιοι επαγγελματίες διαστρεβλωτές οπως και διαδίδουν την απατη, οι ίδιοι που γράφουν για τότε, γράφουν και άλλες αποδεδειγμένα ιστορικές άπατες, ως αληθινή ιστορία, τύπου πολυτεχνείο, "ήρωες κομμουνιστές" της αντίστασης κτλ!αλλα ποιος θα το προσέξει αυτό; να ενα ζωντανό παράδειγμα αρχαίου πνεύματος ,οι αρχαίοι είχαν σημαία την ερευνά, σημερα οι πιο πολλοί προτιμούν οτι τους σερβίρουν για να μην κουραστούν και ψάξουν! .

Και μέσα σε χίλια χρόνια ένας ολόκληρος λαός ξέχασε την ιστορία του, και μίσησε ότι Ελληνικό, αφού τον έμαθαν να μισεί ως διαβολεμένο οτιδήποτε θυμίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Από τότε έως σήμερα δεν άλλαξε κάτι, αφού πάντα μα πάντα είμαστε ως Έλληνες και Ελλάδα υποδουλωμένοι ως προτεκτοράτο των εκάστοτε μεγάλων δυνάμεων που εκπροσωπούν την παγκόσμια τάξη στην κάθε εποχή.
Και πέραν αυτού απολύτως τίποτα, παρά μόνον ότι καταφέραμε στην επανάσταση το 1821 να ξαναγίνουμε από ρωμιοί και γραικοί Έλληνες και Ελλάς, αλλά παραμείναμε στον σκοταδισμό δίχως τον Ελληνικό πολιτισμό.

Και σήμερα δεν άλλαξε κάτι, πέραν λίγων αφυπνισμένων Ελλήνων οι οποίοι κατανοούν το μεγάλο ψέμα που οδηγεί ένα αρχέγονο πρώην φωτισμένο γένος, αυτό των Ελλήνων(δείτε πως ειναι τα αγάλματα,και δείτε πως ειναι σημερα οι πιο πολλοί! και ας βγαίνει ο καθένας να λέει περί καθαρού DNA! όταν 300-400 χρονιά υπήρχε τουρκοκρατία!) .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΟΙ ΠΙΑ....!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications