Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΓΚΟΪΜ-ΓΚΟΓΙΜ ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; άρθρο για λίγους προσοχή !!!!!
Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΓΚΟΪΜ-ΓΚΟΓΙΜ ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Ο Έλληνας είναι με ΨΥΧΗ διότι είναι σπέρμα των Θεών του. Διά αυτόν τον λόγον οι Έλληνες δεν ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ποτέ, ούτε τους Θεούς των!... Ο Δίας είναι ο Πατέρας μας, όπως όλοι οι Έλληνες Θεοί Πατέρες μας και Μητέρες μας και διά αυτόν τον λόγον δεν τους προσκυνούσαμε.

Αλλά, τους Σεβόμασταν, τους Τιμούσαμε τους Αγαπούσαμε και για αυτό πολλές φορές ερχόμασταν σε σύγκρουση.
Έτσι γίνεται και σήμερα σε μια Ελληνική Οικογένεια. Αγαπάμε τους Γονείς μας, τους Σεβόμαστε τους Τιμούμε αλλά, πολλές φορές ερχόμαστε σε σύγκρουση. Όσες φορές έχουν έρθει σε αντιπαράθεση οι γονείς με τα παιδιά τους δεν σημαίνει πως δεν τα Αγαπούν…τα Αγαπούν.

Τα παιδιά που έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με τους Γονείς τους δεν σημαίνει πως δεν τους Αγαπούν…τους Αγαπούν, ΑΛΛΑ, δεν τους προσκυνούν τους Γονείς τους ΠΟΤΕ!-
Τους Σέβονται ΑΛΛΑ, δεν τους προσκυνούν ΠΟΤΕ!-
Τους Τιμούν ΑΛΛΑ, δεν τους προσκυνούν ΠΟΤΕ!-
Είμαστε τα παιδιά τους είμαστε το σπέρμα τους κομμάτι της Ψυχής τους!-

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!-
Και αυτό διότι έχουμε την Θεϊκήν προέλευση και Γεννιόμαστε με το Σώμα και το Κεφάλι ΨΗΛΑ και όχι στα γόνατα!-
Είμαστε σπέρμα των Θεών και πρέπει να Τιμούμε τους Θεούς μας ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ.
Ο ΕΛΛΗΝ, λοιπόν, δεν είναι γήινος διότι προήλθε εκ σπέρματος προϋπάρχοντος ΟΝΤΟΣ .

Οι χριστιανόταλιμπαν να σέβονται και μην απαιτούν να γίνουν και όλοι οι άλλοι όμοιοι τους,γιατι γίνεστε ίδιοι με τους κομμουνιστές! όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι ενάντιο μας σφάξιμο!! αν κάποιους τους ενοχλεί ο όρος χριστιανόταλιμπαν συγνώμη αλλα δεν μπορούσα να τους ξεχωρίσω απο τους αριστερούς και τους ισλαμιστες isis στον ελλαδικό χώρο (αλλιώς κομμουνιστές) σε κατι σχόλια στο youdupe που έβριζαν την Μαρία τζάνη!(που πήγε η αγάπη που διατυμπανιζουν;)απο την μια οι χριστιανόταλιμπαν και απο την άλλη οι κομμουνιστές αριστεροί ,ειδωλολατρία,δωδεκαθειστρια, ανθελληνίδα, τελικά κατέληξαν !Έβραία (αυτά τα λενε οι αριστεροί αν δουν καμια/κανένα εθνικιστή μην έχοντας άλλη επιλογή λάσπης!

θυμηθείτε Εβραίο έχουν βγάλει και τον Χίτλερ όταν κομμουνιστές και Έβραιοι τον έτρεμαν, και του εκαναν οτι κανουν τώρα στην ΣΥΡΙΑ , σε λίγα χρονιά και τον Παπαδόπουλο Εβραίο θα τον λενε!!!!για τους ελληνες που έχουν βγάλει εβραιους δεν χρειάζεται να πούμε σας λέει ο Μπογδανος!μιλάμε για τους παλιούς εθνικιστές γιατι σημερα ειναι Εβραίοι στα αλήθεια!)Στρατηγική ήταν όλοι Εβραίοι όποτε δεν έχετε καμια ελπίδα!

ΓΚΟΓΙΜ ή ΓΚΟΪΜ
Είναι ένα κατασκεύασμα χωρίς ΨΥΧΗ χωρίς ΠΝΟΗ. Είναι Ερπετοειδή φτιαγμένο από λάσπη και νερό, Χωρίς ΠΥΡ και ΑΗΡ. Είναι κατασκεύασμα του Γιαχβέ, Σιν-Τζεντάϊ ή Χριστού ή Αλλάχ….. Διά αυτόν τον λόγον υπάρχουν στην ΓΗ ελληνόφωνα Γκογίμ ή Γκοίμ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ και διά αυτόν τον λόγον ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ τους.

Υποταγμένα Γκογίμ-Γκοίμ στα ανώτερα Ιεραχικά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΣΟΡΟΣ και άλλων.-

Είναι φτιαγμένα να υπακούουν χωρίς να έχουν την δυνατότητα Σκέψης και Κρίσης απέναντι στον δημιουργό τους, όπως ένα ΡΟΜΠΟΤ με ΣΑΡΚΕΣ ΦΙΔΙΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ. Έτσι χωρίς Σκέψη και Κρίση δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν τι είναι ο Σεβασμός, ή Τιμή και τα ΙΔΑΝΙΚΑ της ΦΥΛΗΣ. Ο κατασκευαστής τους λοιπόν θέλει πλήρη ΥΠΟΤΑΓΗ και την έχει από τα Γκογίμ-Γκοίμ. Σε αυτή την κατηγορία είναι οι Απάτριδες, Ανθέλληνες και Διεθνιστές, Υποταγμένα στα ανώτερα Γκοίμ-Γκογίμ. Είναι όλοι αυτοί (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ), που δηλώνουν ότι είναι αδέλφια με τους Πακιστανους και λαθρο-εισβολείς στην Ευρώπη .

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Ὑπάρχει Χριστιανική γλῶσσα ἤ μήπως Χριστιανική φυλή; ΟΧΙ!-
Υπάρχουν τα Γκοίμ-Γκογίμ, που από την φύση τους προσκυνούν τον δημιουργόν τους. ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ…..
Υπάρχουν και κάποιοι (Έλληνες) που μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια πλύση Εγκεφάλου έχουν αλλοτριωθεί.
Επιβάλλεται να ξυπνήσουν όσοι έχουν μεινει , για να μην πάει η ΨΥΧΗ τους ΣΚΛΑΒΟΣ, ΔΟΥΛΟΣ στη ΣΕΛΗΝΗ…!!!!σας φαίνονται τρελά ολα αυτά;ειναι ολα αλληγορικά που δεν απέχουν απο την Πραγματικότητα . ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

6 comments

Ανώνυμοςείπε...

Απορώ με αυτά που γράφετε!Ειλικρινά αυτό είναι ένα άρθρο γεμάτο μίσος!

george-aetosείπε...

Θέλεις να σου στείλω κείμενα της παλαιάς original διαθήκης, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ? η ψαλμωδίες που βρίζουν τους Έλληνες; η όταν βαφτίζουν λενε τιμή και δόξα στην Σιών και στον Γιαχβέ ΣΑΒΑΏΘ?

Μήπως για τους Εβραίους-μασόνους που η θρησκεία-εντολές του Γιαχβέ τους ειναι γεμάτη μίσος προς όλους τους μη Εβραίους;

Μήπως αριστεροί κομμουνιστές; για διάβασε τι λέει το ΚΚΕ για ποιους θα πολεμήσει! αλλα και τι εκαναν στην Ελλάδα ! η κανε κατι άλλο μπες σε μια σελίδα ΚΚΕ αριστερών, και πες γιατι εκαναν παιδομάζωμα τεκμηριωμένο 1000% !ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! είσαι ναζι φασίστας θα πουν! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ!!!! Ας μην πούμε τι κανουν έως και σημερα! (αλήθεια ξέρει κάνεις γιατι εκαναν παιδομάζωμα? πέρα που έσφαξαν την μίση ελλαδα! η αλήθεια δεν θα αρέσει σε κανέναν !αα ναι ξέχασα οποιος βλέπει τα αυτονόητα και δεν ειναι ομοίους τους ,ειναι ναζι φασίστας υποτιμητικά σαν κατι το σατανικό!!)

Αλήθεια γιατι οι αριστεροί έχουν έμφυτο μίσος σε κάθε γνήσιο Έλληνα πέρα απο ιδεολογίες και ηλιθιότητες και τον λενε ναζι φασίστα, ξέρει κάνεις σας, απο εσάς τους έξυπνους?

Ανώνυμοςείπε...

Μια ερώτηση γιατί δεν αναφέρεται Γιαχβέ στα βιβλία της εκλησιας αλλά μόνο στα βιβλία από το βιβλιοπωλείο καλό βράδυ

Ανώνυμοςείπε...

Αλληλούια
Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» (αρχ. «ἀλληλούϊα») [1], που προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να «αινέσουν τον Γιαχ».[2] Στην Αγία Γραφή αυτός ο όρος χρησιμοποιείται 28 φορές. Οι μεταφράσεις έχουν αποδώσει αυτή την έκφραση δοξολογίας ως «Αινείτε τον Γιαχ» ή «Αινείτε τον Κύριο». Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.

Για την πλειονότητα των Χριστιανών αποτελεί έκφραση ιδιαίτερου αίνου προς τον Θεό. Στον Ιουδαϊσμό αποτελεί μέρος των προσευχών (ύμνων) Χαλλέλ. (Ψαλμοί 113-118)

Η διατήρηση αυτού του αμετάφραστου εβραϊκού όρου στην εκκλησιαστική υμνολογία θεωρείται απομεινάρι των πρακτικών που υιοθέτησε η πρωτοχριστιανική εκκλησία από την ιουδαϊκή συναγωγή και τις εσσαϊκές κοινότητες.

Ανώνυμοςείπε...

Κάνεις δεν βρίζει τους ελληνες. Η λέξη ελληνας την εποχή που δίδαξε ο Χριστός συμενε θρυσκεια και όχι έθνος όπως είναι σήμερα.

Ανώνυμοςείπε...

Κάνεις δεν βρίζει τους ελληνες. Η λέξη ελληνας την εποχή που δίδαξε ο Χριστός συμενε θρυσκεια και όχι έθνος όπως είναι σήμερα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications