5 Απρ 2016

Διαγράφονται 9 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ δημοσιογράφοι για προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ! (γιατι δεν εκαναν καλή προπαγάνδα! και ψηφίσαν όχι !που ο συριζα έκανε ΝΑΙ! )

Διαγράφονται 9 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ δημοσιογράφοι για προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ!

Κοντά στην πόρτα της εξόδου μέσω “διαγραφής” βρίσκονται 8 πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι, καθώς ο ένατος, η Όλγα Τρέμη, "πρόλαβε" να παραιτηθεί πριν λίγες ημέρες η ήξερε; Βεβαία οι λόγοι ειναι άλλοι! οπως πχ να δώσουν χώρο σε αριστερούς! αυτό γίνεται όταν η ελίτ δεν έχει ανάγκη τα τσιράκια της!

Την επόμενη Τρίτη θα ανακοινωθεί η, κατά πάσα πιθανότητα, διαγραφή τους από τα μητρώα της Ένωσης. Ως απόλυτα συμπτωματικό κρίνεται το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς τους 9, φέρονται να συμπεριλαμβάνονται στον … κατάλογο των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν τα … “σεμινάρια δημοσιογραφίας” του ΔΝΤ, στην Ελλάδα!!!

Η Όλγα Τρέμη και οι, Γιάννης Πρετεντέρης, Μαρία Σαράφογλου, Μανώλης Καψής, Μαρία Χούκλη, Σταμάτης Μαλέλης, Άρης Πορτοσάλτε, Νίκος Κονιτόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου παραπέμφθηκαν για παραβίαση της δεοντολογίας και άσκηση προπαγάνδας από το Πειθαρχικό, το οποίο έλεγξε συνολικά 20 δημοσιογράφους για τη στάση τους την επίμαχη εβδομάδα.

Στην ΕΣΗΕΑ είχαν κατατεθεί περί τις 300 καταγγελίες πολιτών για τη στάση καναλιών και δημοσιογράφων την περίοδο προ του δημοψηφίσματος.

Όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε έρευνα για όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα και στοιχειοθετήθηκαν οι κατηγορίες με βάση τον Κώδικα Δεοντολογίας. Οι «κατηγορούμενοι» κατέθεσαν στο Πειθαρχικό τις απόψεις τους, τους οποίους υπερασπίστηκαν μάρτυρες, όπως ο Παντελής Καψής και ο Παύλος Τσίμας.

Τα στοιχεία που διαθέτει το Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι πάρα πολύ σημαντικά, καθώς διαπιστώθηκε σωρεία παραβιάσεων του Κώδικα Δεοντολογίας. Παρ’ όλα αυτά, κατά πληροφορίες, η πρόεδρος του Πειθαρχικού προσπάθησε να ματαιώσει την έκδοση απόφασης με το επιχείρημα ότι ασκείται λογοκρισία στους δημοσιογράφους-παρουσιαστές.

Για την έκβαση της υπόθεσης ήταν ενήμεροι όλοι οι ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι. Η Όλγα Τρέμη επέλεξε να υποβάλει την παραίτησή της από την Ένωση, διαδικασία που δεν υφίσταται στη λειτουργία της ΕΣΗΕΑ. Πρακτικά, η παραίτησή της σημαίνει αποδοχή τυχόν διαγραφής της από το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διαγράφονται 9 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ δημοσιογράφοι για προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ! (γιατι δεν εκαναν καλή προπαγάνδα! και ψηφίσαν όχι !που ο συριζα έκανε ΝΑΙ! )
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications