15 Απρ 2016

Οι ηλίθιοι στην φωτογραφία έχουν άποψη ακόμα; ο ξευτιλισμένος του Συριζα πήρε πίσω την παραίτησή

Οι ηλίθιοι στην φωτογραφία έχουν άποψη ακόμα; ο ξευτιλισμένος  του Συριζα πήρε πίσω  την παραίτησή

Η πρόταση για αύξηση του υψηλού συντελεστή του ΦΠΑ από το 23% στο 24% μπορεί να είναι μικρή, ωστόσο θα προκαλέσει αύξηση σε δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες, προκαλώντας έμφραγμα στους καταναλωτές.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! «Δεν αντέχεται ο ΦΠΑ με 24%»

Ο ξευτιλισμένος την ξευτίλα δεν την φοβάται !!!

Ο λόγος για τον βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, μετά την αυξηση του ΦΠΑ, από το 23% στο 24%. Όπως όλα δείχνουν, το ξανασκέφτηκε και πήρε πίσω τα λόγια του, κάνοντας λόγο για το πόσο σημαντική είναι η στήριξη της κυβέρνησης για την Ελλάδα, και πόσο σημαντικό είναι να συζητηθούν πρώτα όλα τα ενδεχόμενα, πριν αρχίζουν να παραιτούνται βουλευτές. «Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση», είπε.

Λάος για κλάματα! οποιος είχε παρακολουθήσει πως γίνονται οι εκλογές,και πως πάνε σαν τα πρόβατα εκεί που θέλουν την μάζα, καλοπληρωμένες ιστοσελίδες και ΜΜΕ θα γελάει! η πλύση εγκεφάλου δεν σταματούσε εκεί! μέχρι αριστερούς και αριστερές πλήρωναν στο facebook να χειραγωγούν την μάζα μεσώ σελίδων και ομάδων ! τραγική φιγούρα μια ηλίθια άθεη που την βλέπω απο πριν βγει ο συριζα (έκραζε κάθε μέρα το ΠΑΣΟΚ ΝΔ αλλα πιο πολύ την Χ.Α ) σε ομάδες άθεων που ειναι και διαχειρίστρια και όχι μόνο, οποιος είχε το "θράσος" να γράψει καμια αλήθεια τον διέγραφε! σημερα κράζει τους χριστιανούς μόνο, και το παίζει γνήσια Ελληνίδα!!της έκοψαν το μισθό πια να υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ! οπως και πολλές άλλες ομάδες που μαζεύουν παράνομα και ύπουλα χιλιαδες κόσμο, και "τυχαια" υποστηρίζουν αριστερές ιστοσελίδες!

Η τακτική πάντα ίδια! οι άλλοι τα εκαναν ολα ,κατέστρεψαν την χωρα!(ΠΑΣΟΚ-ΔΝ) λες και τους ψηφίσαν απο άλλη χωρα,και όχι τα ίδια πρόβατα που έβγαλαν και το ΣΥΡΙΖΑ! και οι άλλοι της Χ.Α ειναι "ναζι" και εγκληματική οργάνωση! την αληθινή εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ και συριζα την καταψήφισαν! καλά, δεν ξερουν οτι όλες οι εγκληματικές οργανώσεις στην Ελλάδα ειναι αριστερές? μονοί τους τα λενε! να υπενθυμίσω σε ηλίθιους οτι όσες χώρες είχαν "δικτάτορες" οπως τους αποκαλούν αριστερα κομμουνιστικα φρικιά μαζί με την ελίτ (οι μονοί που είχαν και πρόβλημα)δεν υπήρχε κρίση και είχαν τρομερή ανάπτυξη! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ηλίθιοι στην φωτογραφία έχουν άποψη ακόμα; ο ξευτιλισμένος του Συριζα πήρε πίσω την παραίτησή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats