30 Απρ 2016

Αποκάλυψε τα γεννητικά της όργανα και κατέστρεψε την καριέρα της (βίντεο)

Αποκάλυψε τα γεννητικά της όργανα και κατέστρεψε την καριέρα της (βίντεο)

Η Lea May έδειξε κατά λάθος τα γεννητικά της όργανα την ώρα που έπαιζε σε ζωντανή μετάδοση ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των απανταχού gamer, με αποτέλεσμα να δει την καριέρα της ως επαγγελματίας παίχτρια βιντεοπαιχνιδιών να καταστρέφεται.

Η 26χρονη έδειξε κατά λάθος τα γεννητικά της όργανα την ώρα του παιχνιδιού, όταν κούνησε το πόδι της και δεν φορούσε εσώρουχα, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές και gamers να δουν ζωντανά την αποκάλυψη. Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί καθώς οι περισσότεροι από αυτούς εξέφρασαν παράπονα στην ιστοσελίδα Twitch, που φιλοξενούσε και τις παρουσιάσεις της και ειδικεύεται στην παρουσίαση βιντεοπαιχνιδιών.

Οι περισσότεροι απ’ αυτούς υποστήριξαν πως, η αποκάλυψη έγινε εσκεμμένα για να προσελκύσει περισσότερους θαυμαστές. Η ίδια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήταν ένα ατύχημα, «Έχω τραυματίσει τον αστράγαλό μου και έχασα την ισορροπία μου και σήκωσα το πόδι μου».

Παράλληλα, πολλοί από τους θαυμαστές της έσπευσαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας πως έδειξε εσκεμμένα τα γεννητικά της όργανα, καθώς επρόκειτο για ατύχημα και πως δεν είναι δίκαιο να την αποβάλλουν από τις ιστοσελίδες.

Με τη σειρά της η ιστοσελίδα Twitch επιβεβαίωσε την αποβολή της για 30 ημέρες, κλείνοντας το επίσημο κανάλι της. «Η κοινότητα αποφάσισε να κλείσει το κανάλι, λόγω της αθέτησης των όρων χρήσης της. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι η δουλειά της, στην οποία μπορεί να επιτρέπονται το φλερτ και οι αισθησιακές εμφανίσεις, ωστόσο η Lea το παρατράβηξε.»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αποκάλυψε τα γεννητικά της όργανα και κατέστρεψε την καριέρα της (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats