25 Απρ 2016

Άφιξη Ολύμπιων Σκαφών «έριξαν» την φυσική προστασία της Γης;

Άφιξη Ολύμπιων Σκαφών «έριξαν» την φυσική προστασία της Γης;

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο Γεώργιο Καρδαμίτση:Στις 23/4/16 και για δύο ώρες, ίσως και περισσότερες, κατέρρευσε η μαγνητική προστασία του πλανήτη. Αυτό οφείλεται σε μαζική άφιξη εκατομμυρίων Ολύμπιων σκαφών στον πλανήτη μας τα οποία εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα από την πύλη του Ήλιου.

Τις μεσημβρινές ώρες υπήρχαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μικρά πυκνά συννεφάκια (προβατάκια κατά το κοινώς λεγόμενο) τα οποία δημιουργούνται από ΑΤΙΑ για κάλυψή τους.

Στην Αττική, υπήρχαν τις μεσημβρινές ώρες χιλιάδες τέτοια συννεφάκια πάνω από τον Υμηττό. Υπόψη ότι στον Υμηττό, εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει βάση των Ολύμπιων.

Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα αποβίβασαν στην Γη εκατομμύρια στρατεύματα, τα οποία, όμως, λόγω ότι είναι 5ης Διαστάσεως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της αφίξεώς τους.Ας βγάλει, όμως, ο καθένας μας τα συμπεράσματά του.

Σχόλιο diadrastika:Μερικές μέρες νωρίτερα παρατηρήθηκαν αξιοπερίεργες διαταραχές στον Ήλιο, ένα γεγονός που είναι πιθανόν να σχετίζεται με αυτή την άφιξη.

Ήδη γνωρίζουμε πως από το διάστημα 22/4 έως και 24/4, παρατηρήθηκαν γύρω από τον Ήλιο πάρα πολλά «άγνωστα» αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν γίνει αντιληπτά ξανά και ξανά κατά το παρελθόν, σε διάφορες χρονιές. Ενδεχομένως, είναι προφανές ότι σχετίζονται με την άφιξη των Ολύμπιων οχημάτων.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες από την περιοχή του Υμηττού, έγιναν αντιληπτά παράξενα και ασυνήθιστα συμβάντα:«Ο Υμηττός ήταν «ανοικτός» από το Σάββατο το μεσημέρι».«Το Σάββατο 23/4, στην θέση Προφ. Ηλίας όπου και τα δύο Ιερά του Διός και του Απόλλωνα είναι Πύλη, ακούγαμε για αρκετή ώρα την μουσική των Σφαιρών του Δία καθώς και άλλα συμβάντα».

προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί τέτοιες Θεωρίες.... diadrastika

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Άφιξη Ολύμπιων Σκαφών «έριξαν» την φυσική προστασία της Γης;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης

Έφτασε η ώρα όπου οι ΟΛΎΜΠΙΟΙ οι απαστράπτοντες Θεοί, η αθάνατοι του ΔΙΟΣ, οι φωτεινοί πολεμιστές, οι πάνσοφοι διδάσκαλοι., οι απεσταλμένοι των ουρανών θα εμφανιστούν και πάλι στη γη.
Από το βιβλίο του
Γεράσιμου Καλογεράκη
ΑΝΑΖΗΤΏΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

no imageΑνώνυμος

Μα πόσες Μ......ς πια

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats