12 Απρ 2016

Θ.Πάγκαλος: «Στην Ελλάδα που οι 25άρηδες έχουν μεταπτυχιακά, ο Τσίπρας είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις»

Θ.Πάγκαλος: «Στην Ελλάδα που οι 25άρηδες έχουν μεταπτυχιακά, ο Τσίπρας είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις»

Για το ρόλο των αλληλέγγυων στην Ειδομένη αλλά και τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στην Τρόικα μίλησε σήμερα σε ραδιοσταθμο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των σπουδών του Αλέξη Τσίπρα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει οι πολιτικοί, όχι κατ’ ανάγκην, όλοι, ούτε κατ’ ανάγκην ο καθένας εξειδικευμένος στον τομέα του, να είναι και τεχνοκράτης, να ξέρουν κάτι. Κάτι επιτέλους, να έχουν κάνει καμία δουλειά. Να ξέρουν κάτι, να έχουν ένα επάγγελμα, να έχουν κάνει κάποιες σπουδές, να έχουν ένα μεταπτυχιακό. Δηλαδή σε μία κοινωνία όπου οι 25άρηδες, έχουν το 30%, μεταπτυχιακά, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην έχει μεταπτυχιακό, αλλά να είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις».

Ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση μες την Τρόικα δήλωσε: «Του κύριου Τσίπρα αυτή είναι η κλασική του πορεία, γιατί αφού τινάζει στον αέρα τα πάντα, δεν εφαρμόζει τίποτα από τα συμφωνηθέντα, μετά έρχεται και λέει, «πάλι με αναγκάζουν σε σκληρότερες ακόμα παραχωρήσεις».

Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και την κακή του ώρα, λοιπόν, εδώ είναι κλασικό, «συναντάω», λέει «το τείχος της αδιαλλαξίας, των κακών αυτών ανθρώπων (Τρόικα), που δεν εννοούν να καταλάβουν, δεν είναι προοδευτικοί, δεν είναι σαν και μένα»...

Τέλος αναφέρθηκε και στα όσα γίνονται στην Ειδομένη: «Όταν πήγαν οι δυστυχισμένοι αυτοί, άνθρωποι, μέσα στα Σκόπια, παρασυρμένοι από αυτούς τους αλληλέγγυους, τους απατεώνες και καθαρματικούς τύπους, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται, ή προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν, όταν μπήκαν μέσα, αφού τους έδειραν και τους έριξαν στα σκυλιά οι Σκοπιανοί και άλλα δείγματα του πολιτισμού τους, άνοιξαν το φράχτη παραπέρα και τους ξανάβαλαν στο Ελληνικό έδαφος, ενήργησαν δηλαδή μονομερώς, εις βάρος των Ελληνικών συνόρων και ούτε η Ελληνική Αστυνομία ούτε ο Ελληνικός στρατός ήταν εκεί για να τους αποτρέψουν».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Θ.Πάγκαλος: «Στην Ελλάδα που οι 25άρηδες έχουν μεταπτυχιακά, ο Τσίπρας είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Παλιά πουτ@ν@ ο Πάγκαλος παίζει το ίδιο παιχνίδι παραπληροφόρησης με την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου για να αποκομίσει κάποιο πολιτικό όφελος. Ποιος σου είπε ρε χοντρέ ότι τα Σκόπια δεν είναι μέσα στο κόλπο που μας τα παρουσιάζεις ως κυρίαρχο κράτος; χοντρέ, η κυβέρνηση των Σκοπίων είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ. Το ίδιο και η Βουλγαρική και οι περισσότερες βαλκανικές κυβερνήσεις. Αλλά αυτά τα γνωρίζεις , όπως γνωρίζεις ακόμα καλύτερα την παλιά σου τέχνη του δημαγωγού χοντρέ σαπιοκοιλιά μπεκρούλιακα.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications