14 Μαρ 2016

Παραδοχή Δ.Βίτσα: «Χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο θα μείνουν στην Ελλάδα – Θα ζήσουν αξιοπρεπώς – Παρέχουμε διαμονή, σίτιση, περίθαλψη»

Παραδοχή Δ.Βίτσα: «Χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο θα μείνουν στην Ελλάδα – Θα ζήσουν αξιοπρεπώς – Παρέχουμε διαμονή, σίτιση, περίθαλψη»

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΕΔΩ»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, παραδέχτηκε ότι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα θα μείνουν στη χώρα ενώ θα εγκατασταθούν σε οργανωμένες μουσουλμανικές κωμοπόλεις και πόλεις όπου θα ζουν αξιοπρεπώς! Ο υπεύθυνος του Συντονιστικού της κυβέρνησης για το προσφυγικό μίλησε στους Financial Times και τόνισε πως «οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στα σύνορα αναμένουν το αποτέλεσμα της συνόδου της 17ης Μαρτίου, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να διασχίσουν τα σύνορα.

Πρέπει να τους πείσουμε ότι αυτό δε θα γίνει. Τότε ο καταυλισμός της Ειδομένης θα αδειάσει γρήγορα, νομίζω έως το τέλος της εβδομάδας».

Ο κ.Βίτσας πρόσθεσε ότι υπάρχουν θέσεις για αυτούς τους ανθρώπους σε τρεις οργανωμένους καταυλισμούς «μόνο 20 χιλιόμετρα μακριά, όπου μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς».

Παράλληλα διατύπωσε την ανησυχία ότι η Τουρκία θα αρνηθεί να δεχθεί οικονομικούς λαθρομετανάστες που έχουν ήδη παγιδευθεί στην Ελλάδα, λέγοντας ότι οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα πρέπει να έχουν προτεραιότητα ως προς την επιστροφή και μετεγκατάσταση.

Για έως δύο χρόνια λέει η κυβέρνηση αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Το προσφυγικό κύμα θα μεγαλώσει και θα προστεθεί σε λίγο και η Λιβύη ενώ η Τουρκία δεν πρόκειται να τηρήσει καμία συμφωνία και το γνωρίζουν όλοι αυτό.. Δείτε μεταφρασμένο στα ελληνικά το περιεχόμενο του φέιγ-βολάν που διανέμεται στους πρόσφυγες. Διανέμεται σε τρεις γλώσσες (Αραβικά, Φαρσί και Παστούν).

«Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ έχουν κλείσει. «Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ όπως και δομές φιλοξενίας». «Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παραδοχή Δ.Βίτσα: «Χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο θα μείνουν στην Ελλάδα – Θα ζήσουν αξιοπρεπώς – Παρέχουμε διαμονή, σίτιση, περίθαλψη»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats