ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ!!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ!!

Δυο Σύροι πρόσφυγες που έσωσαν μια 7χρονη συμπατριώτισσα τους από τα χέρια ενος Αφγανού παιδεραστή προτού τον παραδώσουν στις αστυνομικές αρχές, μίλησαν στην γνωστή βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Την τράβηξε πίσω από τις τουαλέτες και τότε η μικρή άρχιζε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια», λένε ο Μοχάμεντ Αλ Μουλχέμ, 26 ετών και ο Ντιντάρ Σεντό, 24 ετών, που ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν στο σημείο.

«Προσπαθούσε να της βγάλει το μπλουζάκι και το παντελόνι, ενώ ο πατέρας της που είχε αντιληφθεί το γεγονός φώναζε ότι κάποιος προσπαθεί να βιάσει την κόρη του», εξιστορούν οι δυο νεαροί πρόσφυγες.

«Το πλήθος ήθελε να τον λιντσάρει, να τον σκοτώσει», λέει ο Σεντό, ένας Κούρδος από το Χαλέπι. «Τους είπαμε, όχι, δεν είναι δουλειά μας αυτή. Βρισκόμαστε σε μια πολιτισμένη χώρα και πρέπει να αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της», προσθέτει.

Οι δυο άνδρες αφού κατάφεραν και έσωσαν το μικρο κορίτσι, προστάτευσαν τον δράστη από το λιντσάρισμα του πλήθους και τον παρέδωσαν στην αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη, στον καταυλισμό της Ειδομένης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications