20 Μαρ 2016

Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη συνωμοσίες για ψυχικά νεκρούς! VIDEO!

Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη. VIDEO

Εξωγήινοι ειναι ήδη στην Γη πριν τον άνθρωπο! δλδ όλοι αυτοί οι λίγοι που κανουν την διάφορα ειναι ηλίθιοι συνωμοσιολόγοι και η μάζα που ενεργεί σαν κοπάδι έξυπνη!

Το 60 % των ανθρώπων ζει και πεθαίνει σε μια ζωώδη κατάσταση! ετσι και αλλιώς το μόνο πους τους ενδιαφέρει ειναι: πως θα κάνουν λεφτά πως θα φάνε ,πως θα περάσει καλά,που θα πάνε το σαββατοβραδο! πως θα π...! άχρηστες μάζες καταναλωτών που δεν προσφέρουν τίποτα στο σύνολο! οι λίγοι ξεχωριστοί εκαναν την διάφορα πάντα!

welcome on the earth,αυτό που ενοχλεί τους λίγους ειναι οτι οι ηλίθιοι έχουν δηθεν άποψη, και κερδίζουν πάντα λόγο πλειοψηφίας ,τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών το έδειξαν ξεκάθαρα όσο άφορα την Ελλάδα!ενα μάτσο ηλίθιοι με "ιδεολογία" και "άποψη" όταν αυτά τους τα φύτεψαν στο μυαλό! απο την μια και απο την άλλη γεννημένοι προδότες! σκύλοι των εβραιων που προσέξουν τα δίποδα πρόβατα χωρίς δίκη τους άποψη ακολουθεί το ενα το άλλο, με οδηγό ενα μαύρο εβραϊκό σκύλο! !!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη συνωμοσίες για ψυχικά νεκρούς! VIDEO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications