Και άλλη πληρωμένη ανθρωπίστρια για την πλύση εγκεφάλων, στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες
Και άλλη πληρωμένη ανθρωπίστρια για την πλύση εγκεφάλων, στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες

Στην Αθήνα έφθασε αεροπορικώς στις 10:15 η Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για να επισκεφθεί χώρους φιλοξενίας προσφύγων.

Πανικός επικράτησε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της διάσημης ηθοποιού, και πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για το προσφυγικό, Αντζελίνα Τζολί και βγήκε από το κοντέινερ της Ύπατης Αρμοστείας όπου γινόταν η ενημέρωση.

Πρόσφυγες και μετανάστες όλων των ηλικιών (στο λιμάνι υπάρχουν πάνω από 4.000 μετανάστες) θέλησαν να προσεγγίσουν και να συνομιλήσουν με την ηθοποιό φωνάζοντας το όνομά της, με την Τζολί, γνωστή για την ευαισθησία της στο προσφυγικό, να ανταλλάσσει μερικά λόγια με μερικούς εξ αυτών.

Η σταρ του Hollywood έφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε στον χώρο των VIP. Η Τζολί φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.Πάντως, εντύπωση προκάλεσε η ελλιπής προστασία της Αντζελίνας Τζολί, με δεκάδες ανθρώπους να την περικυκλώνουν εν ριπή οφθαλμού.

Σιγά το σουργελο! χωρίς photoshop και σοβάντισμα Αντζελίνα Τζόλι: Η μαριονέτα των ιλλουμινάτι και π@ρνη της παγκοσμιοποίησης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός πρόκειται να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατόπιν θα μεταβεί στον καταυλισμό της Ειδομένης όπου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 14.000 μετανάστες λαθρο εισβολείς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications