Θα έρθουν εκατοντάδες εκατομμύρια Ασιατοαφρικανοί μέχρι να γίνει η Ευρώπη μαύρη και Μουσουλμανική!video
Θα έρθουν εκατοντάδες εκατομμύρια Ασιατοαφρικανοί μέχρι να γίνει η Ευρώπη μαύρη και Μουσουλμανική!video

Έτσι απλά και ξάστερα! Είσαι ρατσιστής, μοχθηρός άνθρωπος και πρέπει να πληρώσεις επειδή είσαι λευκός και οι πρόγονοι σου ήπιαν το αίμα των αθώων, άμοιρων ευθυνών, «μαύρων αγγέλων» και γι’αυτό και θα κουβαληθούμε στις πατρίδες σας καταλαμβάνοντας τους πάντες!

Τίποτα άλλο δεν μετρά!

Η ιστορία είναι γεμάτη από πολέμους, κατακτήσεις και καταστροφές oι οποίες γίνανε από ΌΛΑ τα έθνη (ίσως εξαιρούνται οι Εσκιμώοι και οι Βουσμάνοι) από τον Κύρο τον Μέγα, τον Αλέξανδρο τον Μέγα, τον Καίσαρα, των Μωαβιά, τον Τζένκις Χαν, τους Οθωμανούς, τους Βρετανούς και τους Γάλλους! Δεν μετράει όμως το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ότι «πάθανε» οι μαυριδεροί συνάνθρωποι μας το πάθαμε και εμείς από τους ίδιους ακριβώς αποικιοκράτες! ΟΟΟΟΧΧΧΙΙ! Αυτό που μετράει στο μυαλό του Μουσουλμανοειδούς «αριστερίσκου» (μέχρι να ρίξει την μάσκα του «προοδευτικού») είναι το τι πάθανε τα Πακιστάνια και οι έγχρωμοι από τους «Σταυροφόρους τις Δύσης»!

Εμείς περάσαμε 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς, οι Ιρλανδοί ήταν 800 στους Άγγλους, οι Πολωνοί περάσαν αιώνες να εναλλάσσονται με τους Ρώσους ως αφεντικά τους και..κατά τα άλλα ΌΛΟΙ οι λευκοί ήμαστε όμοια ένοχοι για εγκλήματα που κάνανε κάποιοι πρόγονοι κάποιων σε κάποιους που δεν ήταν λευκοί!

Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗς!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications