Πως στήνεται το κόλπο !! η δύση κατασκευάζει τρομοκράτες!
Πως στήνεται το κόλπο !! η δύση κατασκευάζει τρομοκράτες!

ΜΑΙΟΣ του 2013: Στα δεξιά της φωτογραφίας ο κύριος που κάθεται είναι ο Τζών Μακέϊν. Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής των ΗΠΑ με τεράστιες προσβάσεις στα κέντρα εξουσίας Διεθνώς!

Πρώτος αριστερά , επίσης κάθεται ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Χαλίφης Αμπού Αλ Μπαγκντάντι! Ο αρχηγός των Ισλαμοφασιστών !

Στη συνάντηση αυτή επισημοποιήθηκε η υποστήριξη της Δύσης στους Τζιχαντιστές ! Στη συνάντηση αυτή καθορίστηκαν πολλά μεταξύ των οποίων και η παροχή οπλισμού και τεράστιων κονδυλίων από την Τουρκία του Ερντογάν! Η εκπαίδευση των ομάδων θανάτου, συμφωνήθηκε τότε να γίνει από την Γαλλική "Λεγεώνα των Ξένων"! Ελπίζω να καταλάβατε γιατί οι Λεγεωνάριοι ανέλαβαν τέτοιου είδους αποστολή!

Το μάζεμα των κατασαπλιάδων, οργανώθηκε από την Τουρκία ενώ μεγάλη βοήθεια παρείχαν οι Σαουδάραβες, οι Καταριανοί οι Ισραηλίτες οι Γάλλοι και οι Βέλγοι!

Λίγο αργότερα, και αφού οι κατσαπλιάδες έσφαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους σπέρνοντας ΤΡΟΜΟ στον πλανήτη, και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2014 δημιουργείται και επίσημα το «Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Λεβάντε», το οποίο αρχικά δεν πολεμά το συριακό στρατό αλλά άλλες αντικαθεστωτικές ομάδες του λεγόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» και ισλαμιστές του λεγόμενου «Μετώπου Νούσρα».

Η είσοδος των τζιχαντιστών του ΙΚ στο βόρειο Ιράκ έγινε τον Ιούνη του 2014, και ακολούθησε η κατάληψη της Μοσούλης και σημαντικών εκτάσεων της Βόρειας Συρίας (συμπεριλαμβανομένων και πολλών πετρελαιοφόρων συριακών περιοχών...). Εκεί κάπου γέμισε το youtube και το liveleaks με τραγικές εικόνες αποκεφαλισμών και εκτελέσεων αμάχων αλλά και Δυτικών ομήρων.

Οι Ισλαμοφασίστες "κέρδισαν" την παραγωγή 40.000.000 βαρελιών πετρελαίου και μέσω του εφοπλιστή Μπιλάλ Ερντογάν (του γιου του Ταγίπ Ερντογάν) πουλάνε στην Δυση πάμφθηνο πετρέλαιο και θησαυρίζουν!Τέτοια ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καταγραφεί διεθνώς! Δεν είναι η πρώτη φορά που η δύση κατασκευάζει τρομοκράτες!!

ΦΩΤΟ #2- ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1979. Στην δεύτερη φωτογραφία, σας παρουσιάζω τον πολύ κύριο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του τότε Προέδρου Τζίμι Κάρτερ μαζί με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με στολή του Πακιστανικού Στρατού!

Άλλο ένα δημιούργημα των κρυφών κονδυλίων της Δύσης που ξεκίνησε ως... έρωτας μεταξύ της ζάμπλουτης οικογένειας Λάντεν και της επίσης ζάμπλουτης οικογένειας Μπους που όλως τυχαίως, πουλούσαν μαζί πετρέλαιο και χρηματοοικονομικά προϊόντα!!! Μεγάλες μπίζνες που γέμιζαν τις τσέπες των πολιτικών και μάχες εναντίων των Ρώσων που γέμιζαν με υπερηφάνια τους λαούς της Δύσης!!!

Δημιουργία των Ταλιμπάν (φοιτητές θα πει στα Αφγανικά αν αναρωτιέστε) και κατόπιν την ίδρυση της "Βάσης" (που θα πει Al Qaeda) με κατάληξη την τραγωδία των δίδυμων πύργων!

Τέλος, ανα αναρωτιέστε γιατί το Βέλγιο επιλέχτηκε ως θέρετρο του παραλόγου επιτρέψτε μου να σας λύσω και τούτη την απορία! Το Βέλγιο στην ουσία "πληρώνει την απόφαση του υπουργού Άμυνας Στίβεν Βαντεπούτ πέριστυ τον Σεπτέμβριο, να στειλει τον Ιούνιο έξι f-16 στη Συρία και μια αερομεταφερόμενη δύναμη του Βελγικού Στρατού!

Τώρα το Βέλγιο θα μπορεί να στείλει όχι 6 αλλά 36 πολεμικά αεροσκάφη (αν καταλάβατε τι θέλω να πω)! Αν σας μπερδεύουν ολα αυτά επιτρέψτε μου να σας αναλύσω όσο πιο απλά γίνεται την συνταγή: Ιδρύεις μια οργάνωση! Την χρηματοδοτείς! Την ονομάζεις Τρομοκρατική! Σπέρνεις τον θάνατο...

Συνεπώς αυξάνεις τις αμυντικές δαπάνες, αυξάνεις τα κρυφά κονδύλια! Ταΐζεις τον Τύπο για να λέει ότι εσύ θες ..Κατόπιν, για να δείξεις πόσο δυνατός είσαι, βομβαρδίζεις και καταστρέφεις το δημιούργημα σου και ο πλανήτης σε αποθεώνει μιας και κυνηγάς τους Τρομοκράτες που σπέρνουν τον όλεθρο!

Φυσικά εσύ, έχεις ήδη δημιουργήσει μια νέα οργάνωση, ακόμη χειρότερη και πιο αιμοσταγή, και ο πλανήτης αποκτά έτσι έναν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ εχθρό!Εναν εχθρό που όλα δείχνουν ότι θα έχει την τύχη του προηγούμενου.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ολλα αυτά για να μας τσιπάρουν όλους και να μας ελένχουν

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications