Ιστορική στιγμή: Απελευθερώθηκε η Παλμύρα  απο τους ταγμασφαλίτες που θα έλεγαν τα μιάσματα οι κομμουνιστές!
Ιστορική στιγμή: Απελευθερώθηκε η Παλμύρα  απο τους ταγμασφαλίτες που θα έλεγαν τα μιάσματα οι κομμουνιστές!

Η ιστορική πόλη Παλμύρα, με τον ξακουστό αρχαιολογικό της χώρο, απελευθερώθηκε… το πρωί της Κυριακής από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού [κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας]δλδ τους ταγματασφαλίτες γιατι μάλλον κάνεις δεν έχει καταλάβει τι είχε γίνει στην Ελλάδα το 1940, πόσο μάλλον όταν νίκησαν οι αγγλομασονοι μεσώ των κομμουνιστών ,δλδ ISIS Ελλάδας!(αν διαβάζει κανένα κομμουνιστικο-αριστερό μόρφωμα: τα λέω σωστά ρε μιασματα συνεργοί των εβραιων μασόνων? αφήστε τι λέτε και μαθαίνεται στα σχολειά στην μάζα! δεν έχετε ιδέα τι είστε ούτε εσείς σκύλοι των εβραιων!ούτε κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο!εκτός απο τους δημιουργούς σας ίσως.... οι μπαμπάδες Εβραίοι! άσχετα με τον βιολογικό μπαμπά σας! σιγά μην καταλάβουν τίποτα τα ζώα ύαινες κομμουνιστές τι εννοώ! η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός λύκου! θα που ενα ναζι φασίστας να ξεμπερδέψουν !μέχρι εκεί φτάνει το σατανικό μυαλό τους!)

Οι δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού [κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας]και οι σύμμαχοί τους έθεσαν υπό τον έλεγχό τους την πόλη της Παλμύρας, τόσο τον αρχαιολογικό της χώρο όσο και τη σύγχρονη πόλη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αναφέρει δημοσιογράφος του SAMA TV. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προηγήθηκαν σκληρές μάχες όλο το βράδυ που ολοκληρώθηκαν το ξημέρωμα, της Κυριακής, ύστερα από βαρύ βομβαρδισμό του στρατού.

Δυνάμεις του στρατού ερευνούν την πόλη σπίτι με σπίτι για τζιχαντιστές που πιθανώς να κρύβονται, ενώ άνδρες του μηχανικού εξουδετερώνουν τις νάρκες και τις παγίδες με εκρηκτικά που έχει «σπείρει» το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τζιχαντιστές εγκατέλειψαν την πόλη και κατέφυγαν στην Αλ Σούχνα, η οποία είναι η δεύτερη πόλη που κατέχει το Ισλαμικό Κράτος στα ανατολικά της επαρχίας της Χομς.

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα εντόπισαν ομάδες τζιχαντιστών που υποχωρούσαν προς την Αλ Σούχνα και τους βομβάρδισαν. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε τη ζωντανή μετάδοση της τηλεόρασης της Συρίας μέσα από την απελευθερωμένη Παλμύρα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications