Η Αλβανία πάει την Ελλάδα στο δικαστήριο και κλείνει τα σύνορα. Στην Αθήνα αγρόν ηγόραζαν!με τα κομμουνιστικά μιάσματα που έβγαλαν οι ψεκασμένοι!!
Η Αλβανία πάει την Ελλάδα στο δικαστήριο και κλείνει τα σύνορα. Στην Αθήνα αγρόν ηγόραζαν!

Η Αλβανία προσέφυγε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ζητώντας να καταδικαστεί η Ελλάδα για τη γενοκτονία που διέπραξε κατά των Τσάμηδων υπηκόων της από το 1943-1944, όπως ισχυρίζεται και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από το 1913-1945. Απαιτούν επαναπατρισμό στην Ελληνική Ήπειρο από τα σύνορα και την Ηγουμενίτσα, μέχρι την Πάργα και την Άρτα, καθώς επίσης να τους επιδικάσει αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι Τσάμηδες, που κατοικούσαν στη Παραμυθιά κι ήταν Αλβανοί μουσουλμάνοι με ειδική ρήτρα της Συνθήκης της Λωζάννης το 1923 αναγνωρίστηκαν ως πολίτες της Ελλάδος. και την πρόδωσαν. Στις 28 Οκτωβρίου 1940 οδήγησαν τους Ιταλούς εισβολείς μέχρι τον Καλαμά ποταμό, όπου τους ανέτρεψε ο ελληνικός Στρατός. Από το 1941 συνεργάσθηκαν με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κατακτητές, σχηματίζοντας ένοπλα σώματα, κλέβοντας τις περιουσίες των Ελλήνων και διαπράττοντας εγκλήματα.

Το 1943 οι τοπικές αντιστασιακές δυνάμεις του ΕΔΕΣ αντεπετέθησαν και οι Τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία. Το Στρατοδικείο Ιωαννίνων και το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων καταδίκασε ερήμην, με βαρύτατες ποινές, εκατοντάδες φυγάδες Τσάμηδες και δήμευσε τις περιουσίες τους. Σήμερα οι απόγονοί τους εξαπολύουν επιθέσεις στη Βόρειο Ήπειρο, όπου τρομοκρατούν την ελληνική μειονότητα, λεηλατούν τις περιουσίες της και βεβηλώνουν εκκλησιές.

Έχουν δικό τους κόμμα και συμμετέχουν στην Αλβανική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Έντι Ράμα. Ο Εντι Ράμα, γνωστός ανθέλληνας, χρησιμοποιεί τους Τσάμηδες για να ιδρύσει την Μεγάλη Αλβανία που θα περιλαμβάνει την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, το μισό Κράτος των Σκοπίων, το Σαντζάκ του Μαυροβουνίου, την κοιλάδα Πρέσεβο της Σερβίας καθώς επίσης την μισή ελληνική Ήπειρο κι όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Τον Οκτώβριο του 2012, ο τότε Πρωθυπουργός Σαλή Μπερίσα όρισε δημόσια την Μεγάλη Αλβανία «από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από το Τέτοβο μέχρι το Σαντζάκ και από τα Σκόπια μέχρι την Πρίστινα». Όλα αυτά με την προστασία της Τουρκίας, η οποία φροντίζει για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων Πρίστινα-Τίρανα-Αδριατική και Πρίστινα-Σκόπια, ενώνοντας την περιοχή.

Στην Αλβανία διαθέτει επενδύσεις 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, 296 επιχειρήσεις και πολεμικό ναύσταθμο στον Αυλώνα. Στο κέντρο των Τιράνων χρηματοδοτεί το τζαμί, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια με 30 εκατομμύρια ευρώ! Ο Τούρκος Μεγάλος Αδελφός συνοδεύει κάθε βήμα προς τη Μεγάλη Αλβανία.

Στις 11.1.2014 Έντι Ράμα και ο ομόλογός του Πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι συγκροτούν την πρώτη σύνοδο κορυφής για τη Μεγάλη Αλβανία στην Πρίζρεν - Πρισρένη - του Κοσόβου, όπου πρώτη φορά το 1878 προκηρύχθηκε το ενιαίο Αλβανικό Έθνος. Εκεί υποδέχθηκαν τον Μεγάλο Αδελφό Ταγίπ Ερντογάν που διακήρυξε ότι: «Το Κόσοβο είναι Τουρκία και η Τουρκία Κόσοβο». Στις 23.3.2015 ο Έντι Ράμα και ο νέος Πρωθυπουργός του Κοσόβου Μουσταφά Ίσα συναντώνται στην Πρίστινα, υπό το σύνθημα «Μία χώρα, ένα έθνος, ένα όνειρο». Υπέγραψαν έντεκα συμφωνίες συνεργασίας και άνοιξαν το πρώτο κοινό προξενείο τους στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Αυθημερόν η Μόσχα ανακοίνωσε: «Η Ρωσία εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια με αφορμή τις φιλοδοξίες για την Μεγάλη Αλβανία». Αλλά η Άγκυρα συγχαίρει θερμά. Οι Αλβανοί είναι το 25,3% του πληθυσμού στα Σκόπια, συγκυβερνούν και κάνοντας το πρώτο βήμα προς τη Μεγάλη Αλβανία διεκδικούν την αυτόνομη Ιλλυρίδα. Οι αδελφοί τους Κοσοβάροι δημιουργούν τις προϋποθέσεις.

Στις 9.5.2015 ένοπλοι Κοσοβάροι του UCK εισβάλλουν στο Κουμάνοβο, μικτή πόλη Αλβανών-Σλάβων στο τριεθνές Σκοπίων-Κοσόβου-Σερβίας. Επί δύο 24ωρα μαίνονται άγριες οδομαχίες με βαριά όπλα ανάμεσα στην Αστυνομία και τον UCK. Νεκροί 22, βαριά τραυματίες 37. Παραδίδονται 30 Αλβανοί. Αρχηγοί τους είναι πέντε Κοσοβάροι UCK. Ο Αρχηγός των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Σερβίας δηλώνει μετά από δυο μέρες ότι: «Στόχος των Αλβανών στο Κουμάνοβο είναι η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας που έχει συγκεκριμένη στήριξη από τη Δύση».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σπεύδει στο Βελιγράδι και υπαινίσσεται σχέδιο της Δύσης. Στα Τίρανα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σπάρτακ Νγκιέλα επιβεβαιώνει: «Τις συγκρούσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ΄Εντι Ράμα για την εθνική ενοποίηση των Αλβανών. Δεν χωράει αμφιβολία ότι έχει πολύ ισχυρό σύμμαχο στη Δύση». Στις 13.5.2015 ο Ταγίπ Ερντογκάν βρίσκεται στα Τίρανα. Θεμελιώνει το Μεγάλο Τέμενος και με τον ΄Εντι Ράμα εγκαινιάζει νέο τζαμί στο οθωμανικό φρούριο Πρέζε. Διακηρύσσει: «Είναι το σύμβολο της κοινής κληρονομιάς μας». Οι δύο ηγέτες ετοιμάζουν «το συντομότερο δυνατόν ένα σύμφωνο στρατηγικής σχέσης».

Οι Αλβανοί όπως αποδεικνύουν τα παραπάνω γεγονότα μεθοδικά επιτίθενται ενάντια σε όλες τις γειτονικές χώρες με δόλιους σκοπούς, βάσει σχεδίου . Στην Αθήνα ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Καμιά αντίδραση από την Αθήνα. Που θα καταλήξει αυτή η αδράνεια;

Post A Comment:

1 comment

αγγελοςείπε...

μην τρομάζετε, θα μας υπερασπιστή ο Φίλης και η Τασία

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications