Στην ΕΡΤ με διπλά λεφτά η τηλεπερσονα  Ελένη Μενεγάκη!  πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι!!!!

Σπάει το συμβόλαιο με τον ALPHA Στην πολύπαθη ΕΡΤ έγινε ήδη το πρώτο hot spot αναξιοπαθούντων στελεχών. Ειδικά στον 4ο όροφο του κρατικού ασύλου πλακώνονται μεταξύ τους καμιά εκατοστή προϊστάμενοι οι οποίοι δεν βρίσκουν καρέκλες να καθήσουν.

Στην ΕΡΤ αν πετάξεις πέτρα θα χτυπήσεις προϊστάμενο με άποψη για το πως πρέπει να είναι η κρατική τηλεόραση. Και σαν να μην έφτανε αυτό μερακλής υπουργός της κυβέρνησης θέλει την Μενεγάκη στην ΕΡΤ για να ανεβάσει τηλεθέαση και να αυξηθούν τα διαφημιστικά έσοδα ώστε να μην πληρώνουν μόνο τα κορόϊδα οι φορολογούμενοι.

Η Μενεγάκη μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Koντομηνά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η κρατική ΕΡΤ τής προσφέρει τα διπλά λεφτά για να σπάσει το συμβόλαιο. Λέγεται μάλιστα πως η Ελένη που είναι γάτα με πέταλα έσπευσε να κάνει από τώρα νέο συμβόλαιο με τον Αlpha-ούτε η Σπυροπούλου δεν τα έχει καταφέρει-για να ανεβάσει το κασέ και το ποσό που της προσφέρει η κρατική για μετεγγραφή.

Η ίδια βρέθηκε σε εκδήλωση στην Πρεσβεία της Γαλλίας (!) και με την ευκαιρία δήλωσε:«Δεν είναι δουλειά μου να κάνω ανακοινώσεις για το συμβόλαιό μου… Εγώ δεν βγήκα ποτέ να πω ή να κάνω νεύμα αν ισχύει κάτι από αυτό ή δεν ισχύει… Εγώ πάντα μένω με το στόμα κλείστο.

Όταν θέλω να μιλήσω, μιλάω… Ο υπεύθυνος για να μιλήσει είναι το κανάλι, δεν είναι δικιά μου δουλειά για να λέω, εγώ είμαι παρουσιάστρια κάνω τη δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ και από εκεί και πέρα, όταν έρθει η ώρα να μάθετε κάτι που δεν χάλασε και ο κόσμος, δεν θα αλλάξει η ζωή σας αν μάθετε τι θα κάνω εγώ του χρόνου τον Οκτώβρη, νομίζω…

Ο κόσμος θα συνεχίσει να με βλέπει στην τηλεόραση και ελπίζω να είμαι καλά και δυνατή και να έχω κέφι και όρεξη για να είμαι αρκετό καιρό ακόμα… Φυσικά και θα με δείτε τον Οκτώβρη… Θα τα πούμε και θα έχει σημασία αν κάποια στιγμή αποχωρήσω από την τηλεόραση. Ούτε μου περνάει από το μυαλό να αποχωρήσω από την τηλεόραση. Είμαι πολύ power ακόμη για να σκέφτομαι τέτοια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications