Απόφαση σοκ για τον Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Τον ξήλωσαν
Απόφαση σοκ για τον Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Τον ξήλωσαν

Σε μια αιφνίδια μετακίνηση προχώρησε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ υποβαθμίζοντας απόψε με κατεπείγον σήμα τον Υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε υποδεέστερη θέση Διοικητικής Υποστήριξης.

H αιφνίδια αυτή υποβάθμιση ενός στελέχους με τόσο μεγάλες επιτυχίες γεννά αρκετά ερωτηματικά. Ο ΣΚΑΙ αναφέρει πως το παρασκήνιο είναι έντονο μια και πρόκειται για κίνηση αδρανοποίησης.

Σύμφωνα μάλιστα με κύκλους από τον περιβάλλον του κου Σφακιανάκη η μετακίνηση αυτή δεν θα γίνει δεκτή και θα γίνει ένσταση ενώ γίνεται λόγος για μεθόδευση.

Θα μπορούσε να ήταν ώρα για αστεία και γελάκια, όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά.
Η χούντα ΣΥΡΙΖΑ έχει πιά αρχίσει να κάνει ορατή την παρουσία της όχι απευθείας, αλλά από ''παράπλευρες'' ενέργειες.

Ξηλώνοντας έναν πολυβραβευμένο και κατά τεκμήριο ακέραιο και αποτελεσματικό αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας,..ο οποίος δραστηριοποιείται στον ιδιαίτερα ''λεπτό'' και συνάμα σοβαρό και επικίνδυνο χώρο του διαδικτύου,..εκεί όπου η επιστήμη κάνει γειτονιά με το έγκλημα, εμετική προπαγάνδα, και οι τέχνες με την κάθε είδους διαστροφή (και απο τους ίδιους του ΣΥΡΙΖΑ!)

Η υπηρεσία στην οποία προϊσταται, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει προσφέρει κοινωνικό έργο. Έχει σώσει ζωές από αυτοκτονία ή επιβουλές τρίτων, έχει προλάβει ποινικά και οικονομικά εγκλήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications