Φονική γρίπη στην Ουκρανία – 313 νεκροί και 3,8 εκατομμύρια κρούσματα!!κατι είχε αφήσει στην μέση ο Στάλιν!
Φονική γρίπη στην Ουκρανία – 313 νεκροί και 3,8 εκατομμύρια κρούσματα

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ουκρανία σε λιγότερο από τέσσερις μήνες από τη γρίπη των χοίρων.

Αν και ο υπουργός Υγείας της χώρας, Αλεξάντερ Κβιτασβίλι καθησύχασε τους πολίτες ζητώντας τους να μη πανικοβάλλονται τα περιστατικά έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας με 3,8 εκατομμύρια κρούσματα της γρίπης να έχουν αναφερθεί τον τελευταίο μήνα.

Οι αρχές έχουν αρχίσει ήδη να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα, προκειμένου να περιορίσουν την αύξηση των κρουσμάτων και να ανακόψουν τις αυξητικές τάσεις που παρουσιάζονται.

Οι υπηρεσίες υγείας του Κιέβου έχουν επιβεβαίωσε 313 θανάτους από τον ιό της γρίπης των χοίρων, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν πέντε παιδιά και δύο έγκυες γυναίκες.

Αλήθεια πόσοι ξέρουν για την εθνοκάθαρση του Στάλιν κατά της Ουκρανίας; ενώ για τους Εβραίους όλοι ξέρουν!ακομα και στην βικιπαίδεια τους που έχουν εικόνισμα τον Στάλιν, γράφει οτι: στην Ουκρανία είχαν αποικίσει Έλληνες παλιά....!

Να γιατι την έβαλαν στο ΔΝΤ με το ζόρι!Με κομμουνιστές και μισθοφόρους της Blackwater, που το έπαιζαν νεοναζί!για κανουν πλύση εγκεφάλου στον στάβλο τους ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ να είδατε νεοναζί κακό!!όταν οι αληθινοί ναζι ειναι εθνικιστές σε όλοι την Ευρώπη αυτά, και όχι μόνο στην Ελλάδα!και όχι μισθοφόροι USA!!! αλλα για να μην περιμένουν με μνημόνια κτλ, είπαν να ρίξουν και κανένα ίο , να τους ξαποστειλουν μια ώρα γρηγορότερα!μα τι κάλοι άνθρωποι!δεν τους βλέπετε πως δίνουν δις για λαθρο??

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications