Συνελήφθη από άντρες της ομαδας ΔΙΑΣ οδηγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» ντυμένος... γυναίκα!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι οδηγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνελήφθη ντυμένος με γυναικεία ρούχα.

«Έχουμε σοκαριστεί, δεν μπορούμε ακόμη να το πιστέψουμε. Συνεργαζόταν μαζί μας, αλλά δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τα παιδιά. Ήταν αυτό που λέμε υπεράνω πάσης υποψίας. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν μπορώ ακόμη να πιστεψω ότι τον έπιασαν με γυναικεία αμφίεση και πως νωρίτερα είχε κλέψει διάφορα τρόφιμα, σοκολάτες από τις αποθήκες» δήλωσε ο υπεύθυνος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος

Όπως προκύπτει πάντως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 35χρονος ειναι άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα και όχι παιδεραστής. Ο οδηγός, που συνεργαζόταν με το «Χαμόγελο του Παιδιού», συνελήφθη ντυμένος με γυναικεία ρούχα στη Ζωφριά.

Κάτοικος της περιοχής τον εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό του, να φορά γυναικεία ρούχα και ψεύτικο στηθόδεσμο και ειδοποίησε αμέσως και άλλους κατοίκους της περιοχής, ενώ στο σημείο έσπευσαν άντρες της ομαδας ΔΙΑΣ, κάνοντας το νεαρό άντρα να φοβηθεί και να προσπαθήσει να δραπετεύσει. Τελικά, συνελήφθη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από έρευνα που έγινε σπίτι του και την προανάκριση δεν προέκυψαν στοιχεία για παιδεραστία, ούτε άλλο υλικό που να τον ενοχοποιεί. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως του αρέσει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και να κυκλοφορεί με αυτό τον τρόπο.

Ο 35χρονος είναι οδηγός, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για τη μεταφορά τροφίμων στο «Χαμόγελο του Παιδιού» -γι' αυτό άλλωστε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν σοκολάτες και παιδικά γλυκίσματα, τα οποία, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, είχε πάρει κρυφά από τις αποθήκες. Προς το παρόν κρατείται στην Ασφάλεια και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, αντιμέτωπος με κατηγορίες για πλημμελήματα, αφού δεν έχει προκύψει κάτι άλλο σε βάρος του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications