Ιράν: Προετοιμαζόμαστε για την άφιξη του απεσταλμένου Γιαχβέ «μεσσία» του Ισλάμ και του Αρμαγεδδώνα!
Ιράν: Προετοιμαζόμαστε για την άφιξη του «μεσσία» του Ισλάμ και του Αρμαγεδδώνα

Ο κορυφαίος ιρανός διοικητής, Mohammad Ali Jafari, των «Φρουρών της Επανάστασης», έχει δώσει εντολή για να προετοιμάσουν 200.000 νέους άνδρες σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής για την άφιξη του Μαχντί, ο προφήτης λυτρωτής του Ισλάμ, που θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη σε όλη την περιοχή πριν από την Ημέρα της Κρίσης, ή Αρμαγεδδώνα που φτάνει.

Ο Υποστράτηγος Mohammad Ali Jafari, δήλωσε ότι η αύξηση της βίας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του Ισλαμικού κράτους, αποτελεί σημάδι της άφιξης της μεσσία μουσουλμάνου ηγέτη.

Οι Σιίτες μουσουλμάνοι γενικά πιστεύουν ότι ο Μαχντί θα έρθει μετά από μια περίοδο εκτεταμένης βίας και αστάθειας, και θα φέρει την δικαιοσύνη και θα προετοιμάσει τον Armageddon, την οριστική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται την στιγμή που το Ιράν είναι περισσότερο εμπλεκόμενο σε αρκετές περιφερειακές συγκρούσεις, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, όπου οι δυνάμεις των «Φρουρών της Επανάστασης», μάχονται για να υποστηρίξουν τον Μπασάρ Άσαντ.

Η αποκάλυψη του Ιωάννη Oι εφτά σφραγίδες και ο κάλος θεός της αγάπης διατάσσει εθνοκάθαρση!!!

Σάλπισε, λοιπόν, και ο πέμπτος άγγελος, και είδα ένα αστέρι που είχε πέσει στη γη από τον ουρανό, και του δόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου. 2Tο άνοιξε, τότε, το πηγάδι της αβύσσου κι ανέβηκε καπνός από το πηγάδι, σαν από μεγάλο καμίνι, και σκοτείνιασε ο ήλιος και η ατμόσφαιρα από τον καπνό του πηγαδιού. Kαι μέσα από τον καπνό ξεπετάχτηκαν στη γη ακρίδες, στις οποίες δόθηκε ικανότητα να προκαλούν βλάβη, σαν την ικανότητα που έχουν οι σκορπιοί της γης.

Kαι δόθηκε σ’ αυτές η εντολή να μη βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε καμιά άλλη πρασινάδα ούτε οποιοδήποτε δέντρο, παρά μονάχα εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στα μέτωπά τους(δλδ μόνο τους μη-Εβραίους!!). Πήραν, όμως, την εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες. Kι ο βασανισμός τους θα είναι σαν το βασανισμό που προκαλεί ο σκορπιός, όταν κεντρίσει τον άνθρωπο! Kαι στη διάρκεια των ημερών εκείνων οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο, αλλά με κανέναν τρόπο δε θα τον βρουν! Kαι θα λαχταρήσουν να πεθάνουν, μα ο θάνατος θα φεύγει απ’ αυτούς!

Μα το Δια η τον Θωρ στα Γερμανικά!! αυτόν προσκυνούν ;! αλήθεια όλοι αυτοί οι θρήσκοι ξέρουν τι προσκυνούν; όλοι αυτοί που με τόση λυσσά μιλούν για τον θεο, και εβραϊκές ιστορίες ??? και αμα τους πεις και τίποτα; είσαι του Σατανά,Ιεχωβας ,μασόνος, κτλ κτλ!! Tragic........!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications