Παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία..Κοινές περιπολίες με τους τούρκους στο Αιγαίο προστάζει η Κομισιόν
Παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία..Κοινές περιπολίες με τους τούρκους στο Αιγαίο προστάζει η Κομισιόν

Άλλος ένας εκβιασμός για παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας καταγράφεται αυτές τις ημέρες με την απαίτηση των «ευρωπαίων εταίρων» της κυβέρνησης για κοινές περιπολίες με τους τούρκους και ουσιαστικά συνδιαχείριση του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, εσωτερικό έγγραφο της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Η ακεραιότητα της Συνθήκης Σένγκεν» ..αποκαλύπτει την πρόθεση αρκετών κρατών μελών της Ε.Ε. να επαναφέρουν τον έλεγχο στα εσωτερικά σύνορα του χώρου για δύο χρόνια...

«όπου εντοπίζονται συνεχείς σοβαρές ελλείψεις σχετικά με τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων», την άμεση αποστολή επιχειρησιακής ομάδας της FRONTEX στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας... και την ανάπτυξη ομάδων ταχείας επέμβασης στα σύνορα με τρίτες χώρες (rapid border intervention teams - (RABITs), ιδιαίτερα στα Βαλκάνια.

Στο ίδιο έγγραφο εμπεριέχεται τελεσίγραφο των Βρυξελλών με απειλές για αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν.
Η Κομισιόν απαιτεί από τη χώρα μας να αποδεχθεί κοινές επιχειρήσεις με τους Τούρκους για τους λαθρομετανάστες. Όλα αυτά υπό το πρόσχημα της μη ικανοποίησης της Ευρώπης από την απόδοση των τούρκων για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, της ανικανότητας των Τσιπροκαμμένων να φυλάξουν τα ελληνικά σύνορα και της ανάγκης των ευρωπαίων για ασφάλεια από τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες.

Βεβαίως, όλοι λένε για την ανάγκη να μην πνίγονται παιδάκια στο Αιγαίο.
Όντως, αυτό είναι αποτρόπαιο και δεν πρέπει να συμβαίνει για κανέναν λόγο.
Δεν θα καταδείξουμε, βεβαίως, την βαθύτατη υποκρισία συριζαίων και ευρωπαίων ότι την ίδια στιγμή που «κλαίνε» για τα παιδάκια που πνίγονται στο Αιγαίο χαριεντίζονται με αυτούς που διαμελίζουν παιδάκια στην Λωρίδα της Γάζας, ούτε θα τονίσουμε το γεγονός ότι μαζί με τα παιδάκια περνάνε σε ευρωπαϊκό έδαφος τζιχαντιστές, οι οποίοι σκοτώνουν τα παιδάκια των ευρωπαίων.

Εμείς, απλώς, θα παραθέσουμε μια πραγματικά ανθρωπιστική λύση, η οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα σε όλα τα επίπεδα.
Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή, σε συνεργασία με κάποιες μεραρχίες του Ελληνικού Στρατού στα παράλια της Μικράς Ασίας, ώστε να μην μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι των «προσφύγων» προς την Ελλάδα.

Παράλληλη δράση μυστικών υπηρεσιών στις παράλιες περιοχές της τουρκίας ώστε να ξεδοντιαστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
Ύψωση φράχτη στον σε ολόκληρο τον Έβρο, ώστε να μηδενιστούν και από εκεί οι ροές.
Εφαρμογή της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας επανεισδοχής για όσους ελάχιστους καταφέρουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Πηγή www.xryshaygh.com γιατι οι άλλοι κρυφοσυριζα ιστοσελίδες το μόνο που κανουν εκτός απο ψέμματα ,ειναι να βάζουν ειδικά ποστ απο ψυχολόγους να χειραγωγούν την μάζα! αλλιώς αιγοπρόβατα στο μυαλό, (πως νομίζεται απο πασοκους και νεοδημοκρατες τους εκαναν συριζα μέσα σε 2-3 χρονιά?).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications