Χαιρετίσματα στην... εφορία..Ο Δήμος Ξάνθης πλήρωσε 16.500 ευρώ τον Παπακωνσταντίνου μέσω Βουλγαρίας
Χαιρετίσματα στην... εφορία..Ο Δήμος Ξάνθης πλήρωσε 16.500 ευρώ τον Παπακωνσταντίνου μέσω Βουλγαρίας

Χαιρετίσματα στην... εφορία από Βασ. Παπακωνσταντίνου..Τραγούδησε στην Ξάνθη, πληρώθηκε στη Βουλγαρία.Ο «αριστερός» ροκάς τραγουδάει στην Ελλάδα, αλλά πληρώνεται στο εξωτερικό,φοροδιαφεύγει και ο κόσμος τον αποθεώνει. Αμοιβή 'χωρίς σύνορα' και φόρους για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Βασίλαρος φοράει φουλάρι , είναι παιδί του Λαού και της προσδοκώμενης «αριστερής επανάστασης» και για αυτό παίζει μόνο !Αλλά φταίει και ο Δήμος που συναίνεσε να γίνει πληρωμή στο εξωτερικό.Ο τραγουδιστής φαίνεται να ακολούθησε την τακτική των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ίδρυσε εταιρία στην Βουλγαρία και θα φορολογηθεί με 13% και όχι με 40 φεύγα % για παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα! Ολους θα μας διώξουν σε λίγο γιατί στην Ελλάδα μας ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ=ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.Η είδηση ... Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", ο Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ.

Στις 16 Δεκεμβρίου, ο λαοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε μια συναυλία στην Ξάνθη και σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» πληρώθηκε μέσω… Βουλγαρίας – η καθαρή αμοιβή του ροκ αοιδού ήταν 16.500. Το θέμα απασχόλησε και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης ενώ ζητήθηκε και η διενέργεια ελέγχου για τη νομιμότητα της διαδικασίας.

Ο υπεύθυνος του τραγουδιστής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, ανέφερε ότι ο Β. Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε το παραμικρό για το οικονομικό.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως "ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.

Θέση για το θέμα πήρε ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος γράφει στο προσωπικό του μπλογκ: «Θέλω να σκάσω. Να λουφάξω. Να μη μιλάω. Ει δυνατόν και να μην σκέφτομαι. Να κάνω τη δουλειά μου. Να κοιτάξω τα του οίκου μου. Ε!!!! και δεν μ'αφήνουν. Πώς να σιωπήσεις στην ξεφτίλα που συναντάς καθημερινά τριγύρω σου; Να κάνεις πως δεν είδες; Να διερωτηθείς και να αποδεχθείς το "τι με νοιάζει εμένα";

Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, λέει, πλήρωσε στις 16-12-2015, τη "διοργάνωση συναυλίας Παπακωνσταντίνου στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2015" ΣΤΗ...ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

Μια κοροϊδία μπροστά στα μούτρα κάθε αρμόδιου που αναρτήθηκε με ΑΔΑ 64Ι90Κ7Ε-7ΙΔ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ένας φορέας του Δημοσίου πληρώνει έναν Έλληνα καλλιτέχνη 16.500 ευρώ για τη συναυλία του στη Ξάνθη, σε νομικό πρόσωπο στη Βουλγαρία! Και οι μεν δημοτικοί άρχοντες κυκλοφορούν γιορτινοί και χαρούμενοι στη Ξάνθη και ανάβουν δεντράκια με ύφος και αλαζονεία οι δε "και καλά" προοδευτικοί και αντισυστημικοί καλλιτέχνες περιφέρουν χαλαρά το δήθεν προσωπείο τους. Και όλα αυτά εκ προ μελέτης σε βάρος της χειμαζόμενης πατρίδας τους.Κατά τα άλλα αγανακτισμένοι δεν θα υπάρξουν ποτέ πια. Μας τέλειωσαν. Κράτος μήπως; που να μην αποδέχεται αυτή την κοροϊδία;». Την δεκαετία του 80(η καλύτερη εποχή ) πάντως ήταν ψωνισμένος όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications