Τι έκανε, λέει; Πάει για φούντο το βοθροκάναλο της μίζας και της διαπλοκής;Ούτε ένα δάκρυ για τους μεγκάλους προδότες
Τι έκανε, λέει; Πάει για φούντο το βοθροκάναλο της μίζας και της διαπλοκής;Ούτε ένα δάκρυ για τους μεγκάλους προδότες

κι αφήνει απλήρωτους τους "εργαζόμενους;" Κι αυτοί τώρα επαιτούν το έλεος των Ελλήνων;

Ποιοι; Αυτοί οι ίδιοι που ανέλαβαν εργολαβικά την προπαγάνδα του σχεδίου αντικατάστασης των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες, αυτοί οι ίδιοι που εν-έβαλαν στα μυαλά του τηλεχαυνωμένου πόπολου τους "συνωστισμούς" της σκύλας της ιστορίας, αυτά τα ίδια καθάρματα που έβαψαν τη γλώσσα τους στο αίμα χιλιάδων αυτόχειρων, αυτές οι ίδιες ακριβοπληρωμένες σαύρες του καθεστώτος, που από πρωίας μέχρι νυκτός, πασάρουν ψεύδη στους αλβανογρεκύλους, για να τους μετατρέψουν αργά και σαδιστικά σε μισθωτούς σκλάβους;

Και έχουν τα μούτρα να βγαίνουν και να παραδέχονται ότι: "τόσα χρόνια εξυπηρετούσανε τα συμφέροντα των αφεντικών τους", όπως γράφουν οι ίδιοι στην εμετική ανακοίνωση τους, αλλά τώρα τσινάνε επειδή σταμάτησε να πέφτει στις τσέπες τους το βρώμικο χρήμα; Αυτοί ζητάνε το έλεος και τη συμπαράσταση των Ελλήνων;

Ε λοιπόν, ούτε ένα δάκρυ για τους "μεγκάλους" προδότες!
Καλά να τους κάμουν...
Έτσι να μείνουν. να ψοφάνε στους δρόμους, όπως οι εκατοντάδες χιλιάδες των θυμάτων, που προκάλεσαν οι δηλητηριώδεις δαγκωματιές τους

Γιατί είναι συνυπεύθυνοι όλοι τους.
Όλο αυτό το σκυλολόι που τώρα παριστάνουν τους μισοκακόμοιρους και τους αδικημένους. Από τις πρώτες φάτσες των δελτιών ειδήσεων, ως τον τελευταίο καμεραμαν - από τις χρυσωμένες λάμιες της παραπληροφόρησης, ίσαμε τον πιο κακομοίρη υπαλληλάκο, που για 500 εβρόπουλα τον μήνα, τάϊζε το ελληνόφωνο πόπολο με τούρκικα σήριαλ και μεταναστολαγνικές ταινίες. Όλοι τους - μηδενός εξαιρουμένου - έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους.

Κανένα έλεος για τους δήμιους του Ελληνισμού.
Κι άμποτε να έρθει η ώρα που και οι υπόλοιπες σαύρες των αλλωνών βοθροκάναλων, θα βρουν τη ίδια τύχη...

Και σας κοτσάρω εδώ τις ανακοινώσεις τους να τις διαβασετε και να ξερασετε!

"...Απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA καλούν σήμερα στις 12:00 τους συναδέλφους τους –ηθοποιούς, σεναριογράφους, τεχνικούς, υπαλλήλους εταιρειών που εκτελούν παραγωγές στο MEGA μαζί με τις οικογένειές τους- σε δυναμική διαδήλωση έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων. Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι “οι μεγαλομέτοχοι παίζουν με τις τύχες μας, με τον ιδρώτα μας, το ψωμί της οικογένειάς μας. Σε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις δεν προχώρησαν στην ανακεφαλαιοποίηση του καναλιού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με κλείσιμο. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οδηγούν το κανάλι στη χρεοκοπία με σκοπό να μας αφήσουν απλήρωτους μετά από τόσα χρόνια που εξυπηρετήσαμε τα συμφέροντά τους...”.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν επίσης ότι “αν και πολύ θα θέλαμε να φύγουμε διακοπές (όπως οι μεγαλομέτοχοι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης), αυτό δεν πρόκειται να γίνει μιας και δεν έχουμε λεφτά ούτε για τα στοιχειώδη. Είναι επιβεβλημένο ολόκληρος ο κλάδος να αντιδράσει δυναμικά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί. Είμαστε οι μόνοι εργαζόμενοι που μας υποχρεώνουν να υπογράψουμε συμβάσεις στις οποίες αναγράφεται ότι θα πληρωθούμε μετά από 8-10 μήνες από τη μέρα προβολής των επεισοδίων. Αυτό μεταφράζεται σε πληρωμή μετά ένα χρόνο από την προσφορά της εργασίας μας!”. Παράλληλα όμως καλούν “όλους τους συναδέλφους στα προγράμματα του MEGA να παρευρεθούν σε υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνούν ότι την επόμενη φορά μπορεί να είναι στη θέση μας”».

Όχι, μεγκάλοι προδότες του Ελληνισμού.
Οι Έλληνες δεν σας λυπόμαστε ούτε στο τόσο δα. Ίσα-ίσα που είμαστε έτοιμοι να φτύσουμε στους τάφους σας, αφού πρώτα τους ανοίξουμε για να σας ρίξουμε μέσα.
Δεν ταιριάζει έλεος στους προδότες.

Κι αν λυπούμεθα για κάτι, είναι ότι εσάς, τους "πρόθυμους ηλίθιους" θα βρεθούν οπωσδήποτε κάποια άλλα αφεντικά να σας προσλάβουν, για να "εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα τους"
Βλέπετε τους προσκυνημένουςλ δεν τους αφήνουν αναξιοποίητους οι κατακτητές.
Κάποιοι θα σας πετάξουν ολίγα αργύρια, για να συνεχίσετε να δαγκώνετε το σώμα της Ελλάδας.
Αλλά όταν έρθει ή ωρα της ανάστασης του Ελληνισμού [γιατί μην φαντάζεστε ότι είσαστε τόσο μεγκάλοι ώστε να τον εξοντώσετε] δεν θα βρίσκετε ούτε σπηλιά να κρυφτείτε.

Κι όχι μόνον εσείς. Αλλά οι πάσης φύσεως μηχανικοί ελέγχου του νου, που ανέλαβαν να διαστρεβλώσουν το παρελθόν και το παρόν του Ελληνισμού.
Όλοι οι μεγκαλοπροδότες και οι μικροπροδότες, όλων ανεξαιρέτως των βοθροκάναλων.
Και μην ελπίζετε ότι η ανωνυμία σας ή ο ελάχιστος ρόλος που τυχόν παίξατε στη γιγαντιαία επιχείρηση της αντικατάστασης των Ελλήνων, μπορεί και να σας σώσει.
Ακόμα και τα ποντικια στα ναυαγισμένα καράβια των προδοτών - ακόμα κι αυτά - οι εξεγερμένοι τα πατάνε στο κεφάλι, γιατι κι αυτά πρέπει να πληρώσουν για το μέγεθος του εγκλήματος στο οποίο συν-έπραξαν.

Κανένα έλεος για τα τομάρια σας.
Κανένα δάκρυ για εσας και τα παιδιά σας.
Το αίμα που χύθηκε χάρη στη δικιά σας ηθική αυτουργία ζητάει δικαιοσύνη...

Post A Comment:

2 comments

spirosείπε...

Συγνωμη αλλα ειστε πολυ επιθετικος χωρις λογο.Ο καθενας μπορει να παιξει με το μυαλο μας αλλα εμεις εχουμε το τηλεχειριστηριο και απλα αλλαζουμε καναλι αν αυτο που βλεπουμε δν μας εκπροσωπει.Θεωρω πως με το μενος που βγαζετε πεφτετε στην παγιδα να χασετε το δικιο σας σε ολα αυτα που λετε.Ευχαριστω

Ανώνυμοςείπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications