Έρευνα: Πρωταθλήτριες οι Ελληνίδες στην «απιστία»: Κερατώνουν δίχως τύψεις!οι Ελληνίδες έχουν «ξεφύγει»
Έρευνα: Πρωταθλήτριες οι Ελληνίδες στην «απιστία»: Κερατώνουν δίχως τύψεις!

Μια υποψία ότι οι Ελληνίδες έχουν «ξεφύγει» υπήρχε εδώ και καιρό

ίσως να παίζει ρόλο και η οικονομική κρίση, ωστόσο, μια έρευνα γνωστής ιστοσελίδας αποκαλύπτει την έντονη διάθεση της Ελληνίδας για να απιστήσει και μάλιστα χωρίς τύψεις ενώ το s@xting (δηλαδή το φλερτ μέσω διαδικτύου) κάνει θραύση.

Πιο συγκεκριμένα, γνωστή ιστοσελίδα για παράνομα ζευγάρια πραγματοποιεί κάθε χρόνο παγκόσμια έρευνα σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ανά χώρα, φύλο, ηλικία.Στη φετινή έρευνα έλαβαν μέρος 26 χώρες και ρωτήθηκαν 74.640 μέλη, σχετικά με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις άλλα και ποιοι είναι πρωταθλητές στο s@xting.

Στην Ευρώπη, η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση στο s@xting το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο δημοφιλές μέσο σεξουαλικής έκφρασης και στα δύο φύλα, δηλαδή η αποστολή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.Μάλιστα αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή χώρα στον τομέα της απιστίας, σε σχέση με τον πληθυσμό της.

Οι Έλληνες αγαπούν το s@xting και το κάνουν με συχνότητα 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως από το σπίτι και από την εργασία τους. Προτιμώμενη μάρκα κινητού είναι το iphone και η αμέσως επόμενη προτίμηση είναι η Samsung.
«Πέρα από τους δονητές, τη σημερινή εποχή και άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι ικανά να προκαλέσουν ερωτικό παροξυσμό. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στην ερωτική μας ζωή, μέσω του sexting. Από τα πικάντικα μηνύματα μέχρι το κλείσιμο ενός ερωτικού ραντεβού, τα κινητά πλέον αποτελούν πύλη για τη σεξουαλική ικανοποίηση» όπως σχολίασε ο Δρ. Έρικ Άντερσον, καθηγητής σ@ξολογίας.

Εκτός του s@xting, που είναι αρκετά δημοφιλές στους Έλληνες με ποσοστά στους άνδρες 87% και στις γυναίκες 81%, αρκετά διαδεδομένα είναι τα selfies την ώρα του s@x.Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών παίρνουν βίντεο όταν κάνουν s@x με την ερωμένη/τον εραστή τους σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν s@x με τους/ τις συζύγους τους.

Ο Νόελ Μπίντερμαν, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδα, σχολίασε μεταξύ άλλων:
«… επί του παρόντος, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία. Ήταν σαφές ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους».

Στη χώρα μας, μόνο το 8 % των γυναικών που απάτησαν τους συντρόφους τους ή τους συζύγους τους αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως το 25% των ανδρών εξέφρασε την άποψη ότι ένιωθαν ένοχοι.Παράλληλα το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η απιστία βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους…

Πηγή: newsauto.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications