28 Ιαν 2016

Οι ΗΠΑ εισβάλουν στη Λιβύη με δικαιολογία για να αναχαιτίσουν τους τζιχαντιστές που δημιούργησαν!!!!!

Οι ΗΠΑ εισβάλουν στη Λιβύη  με δικαιολογία για να αναχαιτίσουν τους τζιχαντιστές που δημιούργησαν!!!!!

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν μια στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη, τη χώρα που το 2011 έμεινε ξεκρέμαστη στο χάος μετά την επέμβαση του ΝΑΤΟ και την δολοφονία του Καντάφι, οπότε και το Ισλαμικό Κράτος βρήκε όλο το έδαφος να ανθίσει χωρίς πρόβλημα, αναφέρει η Guardian.

Τώρα που ειναι ελεύθερο το πεδίο με τα τέρατα που δημιούργησαν, και σκότωσαν τον Καντάφι!

Οι ΗΠΑ μελετούν καθημερινά την κατάσταση στη Λιβύη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, Πήτερ Κουκ. Με αυτό τον τρόπο ο Λευκός Οίκος αναγνώρισε για πρώτη φορά πως οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ βρέθηκαν πρόσφατα στη Λιβύη υπό την ανοιχτή απειλή του Ισλαμικού Κράτους πως θα εισβάλλει στην Ιταλία.

«Στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ βρέθηκαν στη Λιβύη προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την επικοινωνία με δυνάμεις επί του εδάφους» προκειμένου να μελετηθεί η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και «να αξίζει η υποστήριξη μας όπως και των συμμάχων μας» κόντρα στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ο Πήτερ Κουκ.

Από την πλευρά του ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ ξεκαθάρισε πως οι ΗΠΑ θέλουν να πραγματοποιήσουν μία «καθοριστική στρατιωτική επιχείρηση» κόντρα στο Ισλαμικό Κράτος με χερσαίες δυνάμεις στη Λιβύη με το στόχο να αποκόψουν τις διόδους επικοινωνίας και συνεργασίας των τζιχαντιστών με άλλους ισλαμιστές στην Αφρική, καθώς ο κίνδυνος της διεύρυνσης του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την ήπειρο επεκτείνεται.

Η απόφαση για την εισβολή θα ληφθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα εμπλέκει στρατιωτικά τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία πέρα από τις ΗΠΑ, δήλωσε ο στρατηγός Ντάνφορντ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ΗΠΑ εισβάλουν στη Λιβύη με δικαιολογία για να αναχαιτίσουν τους τζιχαντιστές που δημιούργησαν!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications