Η.Π.Α. και E.E. υπό κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας
Η.Π.Α. και E.E. υπό κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας

Το άρθρο αυτό εναρμονίζεται με τη συνέντευξη Γιάννη Βαρουφάκη προς τον κύριο Αλέξη Παπαχελά.Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη είναι συνταρακτικές για το ρόλο των ανδρεικέλων πολιτικών της Ε.Ε. εις βάρος της Ελλάδος. Ο Λαός λέει, «βρήκανε και τα κάνουνε». Οι Σιωνιστές πολιτικοί της Ε.Ε. είναι αγέλη λύκων για την Ελλάδα. Είναι όλοι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όταν χρειαστήκαμε δάνειο από τη Κίνα, έπεσε τηλεφώνημα από το Βερολίνο προς τον Πρωθυπουργό της Κίνας, να ακυρωθεί το αίτημα της Ελλάδος.Σκοπός να μας έχει οικονομικά σκλάβους με αποκλειστικότητα η Σιωνιστική Ε.Ε.Το κλείσιμο των τραπεζών, και τα Capital controls επεβλήθησαν από τους σφογγοκωλάριους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ευρωπαίους πολιτικούς

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί είναι πολύ εχθρικοί σε ένα κράτος-μέλος.Ενώ αυτά συμβαίνουν στη διεθνή σκηνή, εμείς εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με Κυριάκους και άλλους αχυρανθρώπους πολιτικούς πράκτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Όποιος πολιτικός ασκήσει εθνική πατριωτική πολιτική δολοφονείται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, ή σύρεται στα δικαστήρια ως προδότης από τους εδώ πράκτορες αντιπάλους πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες των αχυρανθρώπων πολιτικών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Αμερικής & Ευρώπης.

Οι Σιωνιστικές Η.Π.Α. & Ε.Ε. & ΝΑΤΟ απεδείχθησαν μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι ο Πλανητάρχης, και ΟΧΙ ο εκάστοτε πρόεδρος των Η.Π.Α. Οι Η.Π.Α. & ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτό απεδείχθη από τα διεθνή γεγονότα. Όπου και όταν θέλει πόλεμο, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στέλνει το στρατό των Η.Π.Α. & ΝΑΤΟ. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, κατά διαταγή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, μετέφεραν στην Ευρώπη Βιολογικά και χημικά όπλα, για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον της Ρωσίας, σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου πολέμου.

Όποτε θέλει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, ανεβοκατεβάζει το ΧΡΥΣΟ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ στα ύψη ή στο βυθό, και προκαλεί οικονομικές και ενεργειακές αναταράξεις και κρίσεις.Οι Επικυρίαρχοι της Γης, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ & κουστωδία), θέλουν τις Η.Π.Α. & Ευρώπη προτεκτοράτο τους.Τελικά η Σιωνιστική Ε.Ε. απεδείχθη καταστροφική για την Ελλάδα, και την Ευρώπη.Οι πολιτικές ηγεσίες, και οι τεχνοκράτες, Η.Π.Α. & Ε.Ε. συναποτελούν μιά Σιωνιστική σπείρα, και είναι ορντινάντσες του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Μεγιστάνα Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της Ν.Τ.Π.-N.W.O.

Κατάντησαν πληγή για τους λαούς της Ε.Ε. & Η.Π.Α. & Ελλάδος!!!
Τι να πρωτοθυμηθώ;;;
Την καταστροφή της Βιομηχανίας μας ;;;

Την καταστροφή της Γεωργίας μας;;;
Την αρπαγή του ορυκτού πλούτου μας;;;
Το κάψιμο των Ελληνικών Supermarkets;;;
Την έλευση των πολυεθνικών Supermarkets & εταιρειών;;; για να μαζέψουν όλα τα ευρώ του Ελληνικού Λαού;;;
Τα αναγκαστικά δάνεια των Σιωνιστών δανειστών, με σκοπό να πτωχεύσουμε;;;
Το υπερταμείο της Ελλάδος, πωλήσεων κρατικής περιουσίας και ορυκτού πλούτου ζητάει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω των υπηρετών του «Ελλήνων», Ευρωπαίων & Αμερικάνων πολιτικών.

Το κλέψιμο των Ασφαλιστικών μας Ταμείων από τους δανειστές, με συνεργάτες ντόπιους πολιτικούς;;;
Το κλέψιμο των Δημοσίων Ταμείων υπέρ των δανειστών;;;
Το κλέψιμο στους εξοπλισμούς από πολυεθνικές, με συνεργάτες ντόπιους πολιτικούς;;;
Το κλέψιμο στα Δημόσια Έργα από πολυεθνικές των δανειστών;;;
Το κλέψιμο στα Ολυμπιακά κτίσματα;;;

Το κλέψιμο του Λαού στο Χρηματιστήριο από τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Το κλέψιμο του Λαού με τα κρατικά ομόλογα;;; Το κλέψιμο των τραπεζών;;; (ΡΟΤΣΙΛΝΤ), με αποτέλεσμα ο Λαός κάθε λίγο και λιγάκι να τις χρηματοδοτεί και ανακεφαλαιώνει!!!
Το 1/3 του σημερινού δημόσιου χρέους (500 δις ευρώ), πήγε για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Γιατί δεν ανακεφαλαιοποιούν τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως έπραξαν με τις Τράπεζες;;; Διότι οι Τράπεζες είναι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία είναι του Λαουτζίκου!!!
Διαταγή των Σιωνιστών δανειστών να πτωχεύσει ο Ελληνικός Λαός, για να αρπαξουν αυτοί την Ελλάδα, «αντιστάσεως μη ούσης». Τι να πρωτοθυμηθώ;;;
Την χρεοκοπία που αυτοί οι Σιωνιστές δανειστές μας οδήγησαν με παράνομο ΧΡΕΟΣ;;; (ΕΛΣΤΑΤ).
Τον εποικισμό της Ελλάδος από Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που αυτοί οι Κοσμοκράτορες προκάλεσαν;;;
Τους εκβιασμούς των πολιτικών της Ε.Ε.;;;

Τα Μνημόνια;;;
Την αυταρχική Τρόϊκα ή Κουαρτέτο;;;
Το κλείσιμο των τραπεζών;;;
Τα CAPITAL CONTROLS;;;
Τους αυταρχικούς Ευρωπαίους πολιτικούς, όργανα και πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Τον διαμελισμό της Ελλάδος που απεργάζονται;;;;
Την απαίτηση της Ε.Ε. & Η.Π.Α. να συνεργαζόμαστε με τους Τούρκους στο Αιγαίο, ώστε τελικά να γίνει το Αιγαίο κατοχή των Τούρκων;;; Τον εκβιασμό ή θα δεχτούμε τους Τούρκους στο Αιγαίο, ή έξω από τη συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ;;;
Τις Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές ΜΚΟ που έρχονται εδώ για να διασώσουν τάχα τους λαθρομετανάστες στο Αιγαίο, και να γεμίσουν την Ελλάδα Ισλαμιστές, και στήνουν Τζαμιά;
Τις απειλές του Γερμανο-Εβραίου Σόϊμπλε ότι θα κλείσουν τα Ευρωπαϊκά σύνορα, για να γεμίσει η Ελλάδα Ισλαμιστές λαθρομετανάστες;;;

Τον εκβιασμό για GREXIT;;;
Την απειλή να μην οριοθετήσουμε την Α.Ο.Ζ. με αποτέλεσμα να πηγαίνει χαμένος ο υποθαλάσσιος ορυκτός πλούτος, για να τον κλέψει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία;;;
Ήδη έκλεψαν τον ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής…..
Την υποτέλεια και προδοσία των πολιτικών;;;
Είμαστε μια πλούσια χώρα, και μας κατάντησαν παρίες των Αραπάδων του Κατάρ.
Έχουμε φυσικό αέριο αξίας 4 τρις ευρώ, και κόβουμε συντάξεις των γερόντων, μας κατάντησαν χρεομένους 500 δις. ευρώ, και χρεοκοπημένους.
«Εταίροι» & «Σύμμαχοι» είναι αυτοί;;; ή δούλοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων;;;
Όλα τα έσοδα από τις διάφορες Δ.Ο.Υ. πηγαίνουν στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για αποπληρωμή των παράνομων, επαχθών & επονείδιστων δανείων.

Βρήκε ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ αγελάδα και την αρμέγει!!! Επομένως δεν θα βγούμε από τα Μνημόνια ούτε σε 50 χρόνια.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν αφήνει τη κότα που γεννά τα χρυσά αυγά!!!
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΝΑΟ!!!
Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο Δημοκρατίας
του λέγω,
Κύριε Πρόεδρε,
Σας έχω ακούσει κατά καιρούς να θυσιάζετε την Ελλάδα για χάρι της Ε.Ε. των Επικυρίαρχων!
Η Ε.Ε. δεν είναι πια αυτή που ξέρατε!!!
Η Ε.Ε. δεν είναι πια η Ένωση των Ευρωπαίων, που ήθελαν οι Ζαν Μοννέ, Ρομπέρ Σουμάν, Σπινέλι, Αντενάουερ, Ντε Γκώλ, Ντε Γκάσπαρι, Σπάακ, Βαλερί Ζισκάρ Ντε- Σταίν.

Φως φανάρι ότι είμαστε υπό κατοχή!!!
Η Ε.Ε. δεν είναι πια αυτή που ήθελε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, για ασφάλεια της πατρίδος.
Η Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι τώρα στα νύχια των Σιωνιστών κατακτητών & Επικυρίαρχων της Γης.
Η Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι στό ράμφος ΜασονοΕβραίων Σιωνιστικών Κοσμοκρατόρων αρπακτικών!!!
Είναι η Ε.Ε. στα χέρια των σφογγοκωλαρίων πολιτικών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δηλαδή της Μέρκελ, Σόϊμπλε, Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ, Λαγκάρντ, Μπαρόζο, Γιούνκερ, Ολάντ, Ντάϊσελμπλούμ, Τόμσεν, Ντράγκι, Δ.Ν.Τ. Δρακουλέσκου, και άλλων μανδαρίνων πολιτικών και τεχνοκρατών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σαν σφογγοκωλάριοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι γεννήματα εχιδνών που σταυρώνουν την Ελλάδα. Όλοι αυτοί δεν κάνουν βήμα αν δεν το αποφασίσουν τα αφεντικά τους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η Ε.Ε. κατάντησε ένας οίκος ανοχής του Εβραίου Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της Σιωνιστικής Παντοκρατορικής μαφίας-σπείρας αυτού.Όποιος θέλει μπαίνει-βγαίνει…….Η Ε.Ε. τώρα εφαρμόζει το σχέδιο COUDENHOVE για ανάμειξη των πληθυσμών Ευρώπης –Ασίας- Αφρικής, ώστε να γεννηθούν Ευρωπαίοι μιγάδες, κατόπιν εντολής της Ν.Τ.Π. & ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!Γιαυτό και οι βιασμοί Ευρωπαίων γυναικών, από λαθρομετανάστες.Η Ευρώπη θα καταστραφεί και θα διαλυθεί από τη θύελλα των λαθρομεταναστών που θα σαρώσει τα πάντα.Αυτά που έρχονται είναι πολύ χειρότερα, από τους βιασμούς Ευρωπαίων γυναικών.

Η λαθρομετανάστευση είναι μια άλλη μορφή γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Η συνεχιζόμενη γενοκτονία και αποεθνοποίηση του Ελληνικού Λαού είναι υπέρ της Ε.Ε. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Με τη λαθρομετανάστευση η Ελλάδα καταστρέφεται.Οι λαθρομετανάστες είναι η σύγκρουση των πολιτισμών Δύσης & Ανατολής.
Προδότες, αφελείς και επιπόλαιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί, που πιστέψατε τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Τελικά η Ε.Ε. & Η.Π.Α. απεδείχθησαν «εν τοις πράγμασι» υπόδουλες και υπό κατοχήν της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.- (N.W.O.) του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!
Η.Π.Α. & Ε.Ε. & ΝΑΤΟ απεδείχθησαν καταστροφικά για την Ελλάδα.Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες!!!
Είναι όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.!!! Έλληνες δούλοι & προδότες πολιτικοί ξυπνήστε!!!
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα σώσουμε την Ελλάδα…………….
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν, και η βλακεία, δουλικότητα, και υποτέλεια των Ευρωπαίων πολιτικών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications