Πεντάγωνο: Η Ρωσία μας χαλάει τα σχέδια στην Μέση Ανατολή – Όλο και πιο κοντά η ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή
Πεντάγωνο: Η Ρωσία μας χαλάει τα σχέδια στην Μέση Ανατολή – Όλο και πιο κοντά η ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή

Δεν μπορούν να χωνέψουν στις Η.Π.Α. την ζημιά που τους έχει προκαλέσει στην Μέση Ανατολή και δη στην Συρία, η ρωσική ανάμειξη, η οποία έχει αναγκάσει τους ισλαμιστές να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Έτσι ο πρόεδρος του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας αναφέρει σε δήλωσή του ότι η Ρωσία έχει ενισχύσει την θέση του καθεστώτος Άσαντ στην περιοχή.

Μα ποιον να βοηθήσει δηλαδή η Ρωσία την λεγόμενη «αντιπολίτευση» που στηρίζει στους τζιχαντιστές που σφάζουν αμάχους;

«Το παιχνίδι δεν κυλάει υπέρ μας», παραδέχθηκε ο Dunford εννοώντας προφανώς τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αφεντικά των Αμερικανών, και πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση, γράφουν οι NewYorkTimes.

Ο στρατηγός συνέχισε τονίζοντας ότι οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν κερδίσει έδαφος χάρη στις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, απωθώντας τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις που στηρίζονται από τις Η.Π.Α.

Τελειώνοντας ο Dunford προετοίμασε ενδεχόμενα την κοινή γνώμη για ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων στην Μέση Ανατολή, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική λύση απομακρύνεται, καθώς η Μόσχα έχει ισχυροποιήσει την θέση του Άσαντ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications