7 Ιαν 2016

Η Αθήνα της παρακμής μαγαζιά κλείνουν ,γέμισε λαθρο ! και δεν κάνει κάνεις τίποτα! Video

Η Αθήνα της παρακμής

Η Αθήνα , από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου , με καταγεγραμμένη ιστορία τουλάχιστον 5.400 ετών , λίκνο του Πολιτισμού, γενέτειρα της Φιλοσοφίας των Γραμμάτων και των Τεχνών , αργοπεθαίνει τα τελευταία χρόνια και παρακμάζει διαρκώς .

Όλοι εγκλωβισμένοι στο μικρόκοσμό τους, απλοί θεατές του εγκλήματος που συντελείται μπροστά στα μάτια τους, παρακολουθούν τον αργό θάνατο μιας αιώνιας πόλης .

Οι μονοί που πρέπει να ειναι χαρούμενοι ειναι αυτά τα εβραϊκά τσογλάνια, που τους αξίζει να τα πιάσεις ενα ενα και να τα κρεμάσεις ανάποδα μέχρι να πεθάνουν! η επιτόπου στείρωση! ορθά είχαν σε καραντίνα στην Μακρόνησο αυτα τα μιάσματα (για να σταματήσει η εξάπλωση τους)αυτα ειναι τα κομμουνιστικα μορφώματα οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης, ο τελευταίος τρόχος της μασονικής άμαξας , κάθε τοσο εκτελούν εντολές Εβραίων - αλλα και εκφυλίζουν τα πάντα λόγο της αδίσταχτης φύσης τους .

Όσο ξανά γεννιούνται αυτά τα σκυλια των Εβραίων δεν έχετε καμιά ελπίδα! μέχρι να γίνουν όλοι εβραϊκά σκυλια με τον εκφυλισμό! και οι λαθρο που κουβαλούν αυτό το ρόλο έχουν να βοηθήσουν στον εκφυλισμό και σωστά τους λένε αδελφια τους !

Βίντεο απο ξένα ΜΜΕ γιατι εδώ ολα υπηρετούν Εβραίους τι να δείξουν τα χάλια τους?(ειδικά τα μεγάλα ενα δεν υπηρετούσε και το έκλεισαν alter! άσε που τους ενοχλούσε ο Χαρδαβελας! που σκάλιζε περί Kυπρου και εκαναν επίθεση στα κεντρικά του Alter, H που κατέβηκαν ολα τα σκυλια στους δρόμους επι Καραμανλή να μην πάει με ρωσια η Ελλάδα?)αρε γιαουριδες νεοέλληνες πόση κοντή μνήμη έχετε! μέχρι που βγάλατε τα σκυλια των Εβραίων κυβέρνηση! μετα θέλετε να σας λυπούνται και απο πάνω! άξιοι της μοίρας σας! το νου σας τους ναζι χρυσαυγητες!κορόιδα! απο τότε που είπαν να πάει Ελλάδα με Ρωσία άρχισαν το θέατρο και με αυτούς τυχαίο? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Αθήνα της παρακμής μαγαζιά κλείνουν ,γέμισε λαθρο ! και δεν κάνει κάνεις τίποτα! Video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: