Από την ελεύθερη  καθαρή Γερμανία  κάποτε! στην Αμερική και στον πόλεμο του Βιετνάμ έως στην Εβραιο-Ελλάδα!
Από την ελεύθερη  καθαρή Γερμανία στην Αμερική και στον πόλεμο του Βιετνάμ έως στην Εβραιο-Ελλάδα γεμάτη κομμουνιστές σατανάδες!!

Εβραιο-Ελλάδα γεμάτη κομμουνιστές σατανάδες!! Όσο για την σημερινή Γερμανία ; μια απο τα ίδια με την Ελλάδα! γεμάτη Εβραιο-κομμουνιστές και τουρκοσπορους! δεν υπάρχει μια καθαρή χωρα απο εβραϊκά μορφώματα με λεπρά σε αυτό τον πλανήτη, να ζήσεις σαν άνθρωπος και όχι σαν εβραϊκό μίασμα ο ορισμός των σατανάδων σε ανθρωπινή μορφή!

Λοιπόν απο την Γερμανία του Χίτλερ που δεν υπήρχε ούτε ένας εβραϊκός σατανάς! μέχρι που άρχισε τον πόλεμο εκείνο ο εβραϊκό απόβρασμα Ουίνστον Τσώρτσιλ, μεσώ Πολωνίας που ήταν γεμάτη Εβραίους Ασκενάζι! με στόχο να μολύνουν την καθαρή φυλή, απο την ζήλια τους, αλλα και απο την κάκια που ειναι συνηθισμένη στους Εβραίους! δεν μπόρεσαν να χωνέψουν οτι έχασαν τον έλεγχο με την εβραιο-δημοκρατία της Βαϊμάρης (οπως κάθε γνώστη δηθεν δημοκρατία!), με ενα σορό φόρους, με μόνο στόχο την εξόντωση του Γερμανικού λάου!

Αφού σκότωσαν χιλιαδες άμαχους και βίασαν χιλιαδες γυναικες να τις γεμίσουν με εβραϊκή λεπρά κύριος ξανθές! για να μην γράφουμε τα ίδια αποδείξεις εδώ μόνο για μη μολυσμένους: (Το αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών !,Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια ,Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο!)

Είχαν και στις Εβραίο-χώρες σας τέτοιο ντύσιμο ! μιλάμε για την εποχή του 1940! για να μην πούμε για την τεχνολογία που έκλεψαν, οι Αμερικανοί ακομα ασπρόμαυρες φώτο έβγαζαν στο Βιετνάμ μετα απο 20 χρονιά!

Ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce είναι γνωστός ως ο Εβραίος ιστορικός που αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος.(αυτά σας τα είπαν?)Μέρος επιστολής που είχε στείλει στον σκηνοθέτη Steven Spielberg(Εβραίος)

Γνωρίζουμε ότι όλες οι γερμανικές πόλεις άνω των 100.000 ανθρώπων καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου, με τις γυναίκες και τα παιδιά: σιωπή σχετικά με αυτό το πραγματικό ολοκαύτωμα. Αν λάβουμε υπόψη την στροφή που επιχειρείται από την επιχείρηση Ολοκαύτωμα, ό,τι σκοπεύετε να κάνετε στη Γερμανία είναι στην πραγματικότητα ο ασφαλέστερος τρόπος για μιά συσσώρευση ενός τεράστιου όγκου αντιεβραϊσμού, η έκρηξη του οποίου θα είναι μοναδική στην ιστορία. Διακριτικότητα και μετριοπάθεια πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας: όλα τα υπόλοιπα είναι αυτοκτονία.

Κανένας στην Ιστορία δεν έχει ποτέ θρηνήσει για την απώλεια του για 50 χρόνια μετά τον πόλεμο, ακόμη και αν ήταν αληθινή και πραγματική απώλεια. Ακόμη και αν η 6-εκατομμύρια-αέρια-θάλαμοι ήταν αλήθεια, θα ήταν ντροπή να κάνουν τέτοια φασαρία και να διοχετεύουν τόσα πολλά χρήματα παντού. Ποιοί ήταν οι τοκογλύφοι της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης; Το ξέρεις, όπως και εγώ. Είναι πολύ περισσότερο έτσι, καθώς γνωρίζουμε ότι τα 6.000.000 είναι χοντρή υπερβολή και ότι η ύπαρξη θαλάμων αερίων zyclon Β είναι τεχνικά αδύνατη (βλέπε δίκη Degesh το 1949). Στην πραγματικοτητα 150.000 ή 200.000 Εβραίοι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα, από τύφο ή πείνα. Πολλοί άλλοι έχασαν τη ζωή τους, αλλά ως μαχητές κατά της Γερμανίας κατά της οποίας εμείς, οι Εβραίοι, είχαμε κηρύξει τον πόλεμο το 1933! ( η ΔΙΑΘΗΚΗ του Χίτλερ:Όλα τα ξεκίνησαν οι Εβραίοι!)(Ο Χίτλερ ήταν αλλεργικός στην ηγεμονία του χρυσού και του δολαρίου: έτσι θα μπορούσε να δώσει δουλειά σε έξι εκατομμύρια ανέργους, πριν από τη λειτουργία των γερμανικών εργοστασίων εξοπλισμών!).

Εβραίοι και σκύλοι των Εβραίων κομμουνιστές, μήπως ήρθε η ώρα να σταματήστε τα ψέμματα και τις συκοφαντίες σας κατά της Γερμανίας;; ετσι και αλλιώς ελάχιστοι καθαροί έχουν μεινει, άσε που την γεμίσατε κομμουνιστικα μορφώματα και τελευταία λαθρο! Τελειωμένη χωρα που δεν θυμίζει σε τίποτα την Γερμανία του 1940 - 100 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς και το λίκνο της τεχνολογικής επαναστάτης μετα των μεσαίωνα σας και τον σκοταδισμό!! (ΥΓ,ολα αυτά μόλις ελευθερώθηκε απο Εβραίους! σε λίγα χρονιά!)απο τότε ελάχιστη ειναι η εξέλιξη φροντίζουν οι Εβραίοι γιαυτό!

οι μακρινοί πρόγονοι των σημερινών Γερμανών κατοικούσαν σε σπίτια και όχι “επάνω στα δένδρα ! ” και έτρωγαν ψωμί και όχι βελανίδια, όπως συχνά και παρανοϊκά ισχυρίζονται κάποιοι ανιστόριτοι και υπερεξυπνάκηδες αριστεροί Ελληναράδες λεπτομέρεια το καθαρό γένος ήταν οι πιο πολλοί ξανθοί με μπλε μάτια! μετα τους μπαστάρδεψαν!με χιλιαδες βιασμούς! .

Πάμε Αμερική ! σε ηλικία 2-3 χρόνων ήξερα για την Αμερική, και τον πόλεμο του Βιετνάμ! μάλλον σκοτώθηκα εκεί!ο πιο άχρηστος πόλεμος της Αμερικής! και σε ηλικία 8-10 χρόνων έκανα πειράματα σχετικά με τον ηλεκτρισμό ! και αλλα πολλά που δεν κανουν οι άλλοι! λόγο όμως φτωχιάς κτλ δεν υπήρχε μέλλον,αλλα τι μέλλον να έχεις σε μια εβραιοκραουμενη χωρα; είδαμε τι έπαθε ο Γκιολβας και άλλοι !!!στην καλύτερη να σε βγάλουν τρελο, στην χειρότερη να σε σκοτώσουν! πόσοι μη συμβατικοί επιστήμονες "αυτοκτόνησαν", σκότωσαν!!!!

Να φταίει το ζώδιο άραγε;Υδροχόος.Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα.Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα Τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι ο ανθρωπισμός,η επανάσταση, η αντίδραση εναντίον σε κάθε περιορισμό, το προοδευτικό μυαλό.Οξύ φιλοσοφικό και εφευρετικό πνεύμα από την φύση του,πολλές φορές φτάνει στα όρια της μεγαλοφυίας! Η οτι ανήκω στην ανώτερη φυλή; ...

Μάλλον στην επόμενη ζωή δεν πρέπει να γεννηθώ σε αυτόν τον πλανήτη ! αλλιώς πνεύματα σαν έμενα (θα υπάρχουν χιλιαδες σκορπισμένοι) θα ειναι καταδικασμένα σε ενα εβραιοκρατουμενο κόσμο με κατώτερους κομμουνιστές σατανικά πνεύματα των Εβραίων! και την αφρικάνικη φυλή που ειναι εκ φύσης κατώτερη και ζωώδες ....(οποιος κατάλαβε κατάλαβε!) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications