28 Ιαν 2016

Βίντεο σοκ: Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν προσπάθησε να κατέβει από κινούμενο τρένο

Βίντεο σοκ: Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν προσπάθησε να κατέβει από κινούμενο τρένο

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σταθμό τρένων στην Ινδία, όταν μία γυναίκα που προσπαθούσε να κατέβει από κινούμενο τρένο έχασε την ισορροπία της και τη ζωή της!

Η κάμερα ασφαλείας του σταθμού Μποριβάλι στη Βομβάη της Ινδίας καταγράφει ένα τραγικό γεγονός. Στις εικόνες βλέπουμε να κατεβαίνουν από ένα τρένο που ήδη έχει ξεκινήσει να κινείται κάποιοι επιβάτες.

Ένας εξ' αυτών, ακολουθεί το αργά κινούμενο τρένο κατεβάζοντας μια σειρά από βαλίτσες, από κάποιον επιβάτη που προφανώς μετάνοιωσε την τελευταία στιγμή για το συγκεκριμένο ταξίδι.

Αφού ο άνδρας αυτός έχει κατεβάσει όλες τις βαλίτσες ήρθε η σειρά να κατέβει και η 55χρονη γυναίκα. Το εγχείρημα φαντάζει αρκετά δύσκολο, καθώς το τρένο έχει ήδη αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ και το μακρύ φόρεμα που φορά η άτυχη επιβάτιδα τη δυσκολεύει στις κινήσεις.

Στις δραματικές στιγμές που ακολουθούν, η γυναίκα παρασέρνεται από το τρένο και σιγά σιγά χάνεται στο κενό ανάμεσα στον συρμό και την αποβάθρα.
Πριν το τρένο προλάβει να σταματήσει, η 55χρονη έχει παρασυρθεί πλήρως στις γραμμές, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες βρήκε και τραγικό θάνατο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο σοκ: Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν προσπάθησε να κατέβει από κινούμενο τρένο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications