Πολιτισμός ρε!!!Ξύλο μεταξύ προβάτων Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στη Βουλιαγμένης!(Βίντεο– σοκ) με κατι τέτοια ντρέπεσαι που ανήκεις στο δίποδο ζώο άνθρωπο! !!
Πολιτισμός ρε!!!Ξύλο μεταξύ προβάτων Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στη Βουλιαγμένης!(Βίντεο– σοκ) με κατι τέτοια ντρέπεσαι που ανήκεις στο δίποδο ζώο άνθρωπο! !

Τραυματίστηκαν τρία άτομα.Δείτε τις απίστευτες εικόνες που κατέγραψε κάμερα από τη σύγκρουση αιγοπροβάτων των δύο ομάδων στη Βουλιαγμένης.

Οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στην Ηλιούπολη, με εκείνους της πρώτης να επιτίθενται στους «ερυθρόλευκους» πριν εκείνοι αναχωρήσουν για το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Κάποιοι, μάλιστα, δεν πρόλαβαν να φύγουν, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω μηχανές, οι οποίες έγιναν «λάφυρο» στα χέρια των τυφλωμένων από το μίσος χούλιγκαν.Η φωτογραφία κυκλοφορεί στα social media:

Τραυματίστηκαν τρία άτομα.Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της «Ένωσης» έφευγαν από το κλειστό μετά τον αγώνα βόλεϊ γυναικών κόντρα στην Ηλιούπολη κι επιτέθηκαν σε εκείνους των Πειραιωτών, πριν ξεκινήσουν για το φαληρικό γήπεδο όπου διεξαγόταν ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, για τη Superleague.

Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν 3 «ερυθρόλευκοι» τραυματίες ενώ έγιναν ρίψεις μολότοφ, αντικειμένων.Μάλιστα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο, ακούγεται η φράση «θα πεθάνετε, θα πεθάνετε», δείγμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε..ουγκ κάτω οι ναζι!(ούτε στο όνειρο σας η ανάπτυξη που είχε η ναζιστική Γερμανία αμόρφωτα στουρνάρια των Εβραίων!) μπορεί να μου πει ένας τι διάφορα έχουν ολα αυτά τα ζώα με τους αναρχικούς κομμουνιστές που σπάνε μαγαζιά και καίνε αυτοκίνητα;

Όλα αυτά τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα και έχουν και άποψη!!!!! τελικά σε αυτή την χωρα έχουν μείνε ελάχιστοι Έλληνες έχει βρομίσει ο τόπος απο τουρκοσπορους αριστερούς και όρθια δίποδα Ρωμιούς που παριστάνουν τους μορφωμένους και τους πολιτισμένους! λαός όχι για λύπηση αλλα να ρίξεις μια πυρηνική να πάνε στο διάβολο τα ζώα που μάζεψαν εδώ επί τουρκοκρατιας και το παίζουν απόγονοι των αρχαίων ελληνων όταν είχαν μεινει ελάχιστοι μετα τις σφαγές του χριστιανισμού! ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ!

Post A Comment:

8 comments

Ανώνυμοςείπε...

δυστυχώς όπως τα λες είναι!! είμαστε λίγοι όμως!!

Ανώνυμοςείπε...

αν εμπεναν και τα εσπαγαν ετσι στο πορνοβουλιο θα τους λεγαμε μπραυο, αλλα τι τους φταιει το γηπεδο δεν μπορω να καταλαβω... η ομαδα πανω απ ολα και ολα τα αλλα ας πνε στομ βροντο! αετε εχεις αδικο γενετικα Ελληνες υπαρχουν πολλοι και στην εως τωρα απελευθερωμενη και στα περιχωρα αλλα προφανως το Ειναι Ελλαν, ειναι κατι περαν της γενετικης αν και βασιζεται και πρεπει να βασιζεται στα γονιδια... γι αυτο εξαλλου οι εβραιοι κανουν εξετασεις γονιδιων για να δοσουν υπηκοοτητα! αυτο το ποπελο δεχτηκε επι οχτω περιπου δεκαετιες σφοδρη και ακαταπαυστη πλυση εγκεφαλου, ας μην το ξεχναμε...

george-aetosείπε...

οι Εβραίοι κανουν εξετάσεις γονιδίων για να δώσουν υπηκοότητα μάλιστα! αυτό δεν το γνώριζα και οι υποψίες μου βγαίνουν σωστές, πέρα απο πληρωμένες αναλύσεις τάχα περί καθαρού ελληνικού DNA , έχω ανακαλύψει τι παίζεται με τους Εβραίους αλλα και με τους ελληνες που ούτε το 30% δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων σας αρέσει η όχι! έχω καταλάβει τι κανουν οι Εβραίοι.....

Ανώνυμοςείπε...

Αετέ σε έχω ανακαλύψει τις τελευταίες εβδομάδες, και έχω πάθει σόκ. Λέω τα ίδια που γράφεις από τα 15-16(και πιό μικρός ήξερα), και οι πιό πολλοί με βλέπουν σαν εξωγήινο, μερικοί αρχίζουν τα γνωστά ρατσιστής, φασίστας, κ.λ.π, έχω βρεθεί σε συμπλοκές με θρασύδειλους εβραιοτροτσκιστές δήθεν έλληνες δεκάδες φορές(η αναλογία πάντα 5-10 πρός έναν ενοείται τα δειλά αποβράσματα, όχι ότι τους βγαίνει...). Δύο είναι οι φυλές των θεών από το διάστημα. Οι υπερβόρειοι γερμανοειδείς, και οι ελληνοπελασγοί. Αυτοί οι δύο δημιούργησαν τα πάντα. όλες Οι άλλες φυλές ή καλύτερα είδη, είναι είτε μετάλαξη του πιθήκου, όπως οι νέγροι, οι νεγρίτος και οι αβορίγγινες, είτε μεταλαγμένοι από εξωγήινη επέμβαση, όπως οι κίτρινοι, είτε τα γνωστά δαιμονικά γκόλεμ που κυβερνούν τον πλανήτη. Το σχέδιο καλέργη είναι να καταστρέψουν την λευκή άρια φυλή για αυτό προτρέπουν τους λαθρό να πηγαίνουν στούς νορδικούς σε γερμανία και άλλες γερμανικές περιοχές και να τους βιάζουν. όσο για τους κατοίκους του ελλαδιστάν, μόνο το 1/4 έχουν ελληνικό καθαρό αίμα, και άλλο ένα 20% είναι μιγάδες, οι υπόλοιποι είναι άλλες φυλές όπως σημιτοεβραίοι, άλλοι από τον καύκασο, κάποιοι βαλκάνιοι, κ.λ.π, για αυτό και συμβαίνουν όλα αυτά στο ελλαδιστάν.

george-aetosείπε...

Έχεις κάποια στοιχειά για αυτά? περί υπερβόρειοι γερμανοειδείς,ελληνοπελασγοί για αυτά τα 2 μόνο γιατι έχω μια διαφωνία τα αλλα τα έχω καταλάβει οπως και τι κανουν οι Εβραίοι... στείλε εμαιλ

Ανώνυμοςείπε...

Με τους υπερβόρειους με είχε κεντρίσει η μυθολογία που ο Απόλλωνας ήταν γιός της υπερβόρειας Λητώς(σύμφωνα με τον Απολλώνιο τόν ρόδιο, και τον Διόδωρο των Σικελιώτη), και του Δία. Ανθρωπολογικά οι έλληνες του αιγαιομεσογειακού πολιτισμού, ανήκαν στο περιακτικό φύλο, κλάδος του οποίου είναι οι βόρειοι-νορδικοί(μιλάμε για παλιές εποχές πρίν οι πολιτισμοί της ανατολής και του ελλαδικού χώρου μιχθούν και γενοκτονηθούν, κάτι που έγινε και στον βορρά με σταυροφορίες, και με αποκορύφωμα την γενοκτονία των λευκών στον βˊ παγκόσμιο). Οι γερμανοί έλεγαν κυρίως κάποιοι αποκρυφιστικοί κύκλοι εθνικοσοσιαλιστών για αλδεβαράν, κάπου είχα ακούσει και για Ωρίωνα, τα ίδια που λένε και για εμάς για σείριο και ανδρομέδα, αλλά επειδή οι δικές μας ελληνοκεντρικές οργανώσεις είναι διαβρωμένες από την δημιουργία τους, λόγο γνωστών μασόνων μέσα σε αυτές(για αυτό και καλά είναι να αποφεύγονται), πρέπει να επεξεργαζόμαστε πολλές φορές το τι ακούμε, ιδιαίτερα στο ελλαδισταν. Υποθέτω ότι όταν λές ότι ξέρεις για το τι κάνουν οι εβραίοι, εννοείς αυτούς που είναι μιγμένοι με τους δικούς τους τους εβραιοαριστερούς που λές, και μέσω αυτών κυβερνάνε και κάνουν επαναστάσεις, αφού σε πολλές χώρες για κάθε φανερό εβραίο υπάρχουν και 5-6 τουλάχιστον που έχουν το αίμα και δηλώνουν χριστιανοί, μουσουλμάνοι, άθεοι, κ.λ.π. Σου έστειλα το mail μου.

george-aetosείπε...

Εχεις διαβασει κατι αρθρα που λεω περι εβραικης λεπρας στο dna?εγω εχω βρει στοιχεια παντως και οχι τι λεει ο καθενας! πχ βλεπε τι λενε ολοι οι ερευνητες οι γνωστοι για Χιτλερ και περι ναζι!ηλιθιοι?δεν θα γραψω εδω τα στοιχεια γιατι εχει κατι μαγκες που παιρνουν τις δικες μου ανακαλυψεις για δικες τους. που εστειλες το εμαιλ? δεν ειδα κανενα μηνυμα! στο μενου φακελακι στειλε...

Ανώνυμοςείπε...

γραφετε κατι τετοια ηλιθιοι και οταν ερθη η ευλογημενη ωρα θα ξεκουμπιστητε εσεις τα αποβρασματα οι δηθεν δωδεκαθεισται και ειδωλολατραι απο τα αγια χωματα μας! ναι ρε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΜΕΝ και δεν θα μας επιβαλλουν κατι εβραιοκινητα μιασματα σαν και σας αν ειμεθα και ποσοι ειμεθα ΕΛΛΑΝΕΣ! ειμαστε ανωτεροι απο τα βουρλα τους νορδικους που εχετε θεοποιησει και απο ολους τους αλλους! αηντε στα τσακιδια στο αλντεμπαραν και ακομα παραπερα σκυλοεβραιακια! ρε συ αετε της κακιας ωρας τι ειναι αυτα που γραφης ωρε... ετσι υπερασπιζεσαι την Ελλαδα ωρε κοπροσκυλο ταιζοντας την προπαγαντα των σλαυων των αλβανων των καθε λογης ανθελληνων με το να λεγης οτι δεν υπαρχουν καθαροι ελληνες στην Ελλαδα! ετσι θα σωθουμε ρε ρεμπεσκε αρνουμενοι τον Ελληνισμο μας! και κατι αλλο... κατι κουμασια σαν εσενα και τον αλλο τον ανωνυμο ο Χιτλερ θα τους εκλεινε σε τρελλοκομειο... ρε ουτε για στρατοπεδα συγκεντρωσεως δεν κανετε... ρε αηντε ουστ!!!!!

ΕΛΛΑΝ ΕΣΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications