Ανώτατος αξιωματικός  της Ρουμανίας επιβεβαιώνει την ύπαρξη ερπετοειδών εξωγήινων και μάλιστα οδηγούσαν Hummer!!!!!!

Ο Emil Strainu έγραψε δεκάδες βιβλία για την διάδοση της αληθινής γνώσης. Μιλά για εξωγήινους, περίεργα φαινόμενα και εκατοντάδες άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Ειδικός στον ραδιοεντοπισμο (τεχνολογία ραντάρ ) και με Διδακτορικό στον γεωφυσικό πόλεμο, έχει τις ακόλουθες θέσεις:
- "Σύμβουλος του Ρουμανικού Κοινοβουλίου στα αντισυμβατικά θέματα και ασύμμετρες απειλές".
- ". Επικεφαλής των ειδικών καταστάσεων και Ερευνητικό Κέντρο για τα UFO". - ". Ιδρυτής της Εταιρείας για τη Μελέτη στα άγνωστης προέλευσης αντικείμενα και περίεργα Φαινόμενα". - Συγγραφέας δεκάδων βιβλίων,περισσότερα εδώ https://ro.wikipedia.org/wiki/Emil_Str%C4%83inu (δεν ειναι ένας τυχαίος)

Πάντα έλεγε ότι υπάρχουν ερπετοειδή εξωγήινοι, και έχουν τεράστιες υπόγειες πόλεις/βάσεις, αλλά δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο. Κάθε φορά ερωτώμενος καταλήγει: Δεν θα πάω περαιτέρω σε αυτό το θέμα!

Αναφέρει μια ιστορία στο 3 βιβλίου του με τίτλο: "Ανουνάκι εναντίον Ανουνάκι " που σας παραθέτουμε

Στην εισαγωγή γράφει για έναν καλό φίλο του, που είχε δει δύο όντα ερπετά πολύ νωρίς το πρωί (5:00 π.μ.). Ο φίλος του είναι μια στρατιωτική προσωπικότητα και ένας ανώτερος αξιωματικός, ο οποίος ζήτησε να παραμένει απόρρητη η ταυτότητά του . Υπηρέτησε στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Ο Strainu ανέφερε επίσης ότι ο φίλος του δεν είναι οπαδός της επιστημονικής φαντασίας, και ουφολογίας.

Το περιστατικό συνέβη ως εξής:
Ο ανώτερος αξιωματικός, κάλεσε τον συνταγματάρχη Χ, να πάει σε μια μονάδα στρατού που ήταν στα βουνά κοντά στο Βουκουρέστι, (πρωτεύουσα της Ρουμανίας)στο δρόμο παρατήρησε οτι είχε λίγα καύσιμα, οπότε σταμάτησε σε ενα μικρο πρατήριο καυσίμων.Ήταν 5:10,το πρωί οπότε κανείς δεν ήταν εκεί γύρω. Ο συνταγματάρχης Χ παρατήρησε ενα μαύρο Hummer με φιμέ παράθυρα σταθμευμένο έξω από το βενζινάδικο με τον κινητήρα σε λειτουργία.

Μετά το γέμισμα, και την πληρωμή κατευθύνθηκε προς το όχημα του. Αλλά τότε συνειδητοποίησε ότι η πόρτα του οδηγού του Hummer άνοιξε, και είδε ένα ερπετοειδές ον. Το ερπετό δεν είχε ρούχα, αλλά φορούσε στρατιωτικές μπότες!!! το δέρμα του ήταν όπως σε ένα κροκόδειλο, και είχε ενα κεφάλι τύπου σαύρας.

Το ερπετό είδε τον συνταγματάρχη Χ,και βγήκε από το όχημα χωρίς να φοβάται,κοιτάζοντάς τον. Μέχρι που ακουστικέ ένας απότομος ήχος ,από το εσωτερικό του οχήματος, και επέστρεψε γρήγορα πίσω στην θέση του οδηγού και έφυγε γρήγορα. Το όχημα δεν είχε πινακίδες.Ο συνταγματάρχης Χ υπολόγισε ότι το ερπετό ήταν 2.00m ύψος, με κίτρινα μάτια και κόρη σαν αυτά της γάτας.

Ο συνταγματάρχης κοίταξε γύρω για να δει αν κάποιος άλλος είχε δει αυτό το συμβάν, αλλά ήταν ο μόνος. Τότε συνειδητοποίησε οτι το πρατήριο είχε βιντεοκάμερα. Δυστυχώς, ο πωλητής είπε ότι η κάμερα ήταν μόνο για τη διακόσμηση! και δεν είχε καμία πρακτική χρήση πέρα από το να απωθήσει τους πιθανούς κλέφτες. Νομίζοντας ότι ήταν μια καλοστημένη φάρσα, ο ίδιος ανέβηκε και πάλι στο αυτοκίνητο του και συνέχισε το ταξίδι του.

Μετά από αρκετά χιλιόμετρα,είδε ξαφνικά το ίδιο Hummer με τις τέσσερις πόρτες ανοιχτές έξω απο τον δρόμο, με δύο σκούρα πράσινα ερπετά οντά διπλά του.Το δεύτερο ερπετό ήταν 15-20 εκατοστά υψηλότερο από το πρώτο. Αυτό δεν φορούσε μπότες. Τα πόδια του ήταν σαν αυτά της σαύρας και σε αντίθεση με το πρώτο, είχε μια ουρά. Στη συνέχεια, ο συνταγματάρχης Χ πήρε το κινητό του τηλέφωνο και πήρε πολλές φωτογραφίες από τα ερπετά οντά.

Καλλιτεχνική απεικόνιση
ερπετόμορφου εξωγήινος

Μετά από 3-5 λεπτά, τα δύο ερπετά οντά επέστρεψαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Ο συνταγματάρχης γύρισε να κοιτάξει τις εικόνες στο κινητό τηλεφωνώ και έσπευσε στο Βουκουρέστι, επικοινώνησε με τον Strainu και μαζί είδαν αυτές τις εκπληκτικές εικόνες, το τηλέφωνο είχε ξεκάθαρα 11 φωτογραφίες, ήταν εντελώς πράσινα.Για δύο εβδομάδες αυτή η ιστορία αναλύεται με μεγάλη λεπτομέρεια και έψαξαν για πιθανούς μάρτυρες, αλλά όλες οι προσπάθειες κατέληξαν στο κενό.

Ο Emil Strainu κατέληξε:Μόνο ένα πράγμα είναι βέβαιο: Ζούμε σε έναν κόσμο που μόνο εμείς νομίζουμε ότι ξέρουμε, έχουμε τη λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε οι αφέντες τους. Στην πραγματικότητα είμαστε μόνο Φιλοξενούμενοι, σε έναν πλανήτη που ποτέ δεν ανήκαμε και που δεν έχουμε ιδέα για τον πραγματικό σκοπός μας ... [Πηγή απο το Βιβλίο του - γραμμένο στα ρουμανικά από τον Δρ Emil Strainu](Τα συμπεράσματα δικά σας )

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Καλά μου φάνηκε στο πάρκινγκ που βάζω το αυτοκίνητο οτι κάτι τρέχει μ΄αυτόν με το Hummer που παρκάρει δίπλα μου.
Απ΄την άλλη ο άλλος στη συνέντευξη που έδωσε στον άλλο είπε ότι όσοι ζουν μέσα στη γη είναι εσωγήινοι και όσοι ζουν στην επιφάνεια της γης δηλαδή εμείς, εξωγήινοι.
Μεγάλο μπέρδεμα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications