Άντρας έκανε το λάθος να ξεχάσει την σύζυγό σε βενζινάδικο!
Άντρας έκανε το λάθος να ξεχάσει την σύζυγό σε βενζινάδικο!

Ένας πολύ αφηρημένος οδηγός ο οποίος έκανε στάση σε πρατήριο υγρών καυσίμων κατά τη διάρκεια ταξιδιού με την σύζυγό του και το 14 ετών παιδί τους, συνειδητοποίησε μετά από αρκετή ώρα αφού είχε φύγει, ότι είχε ξεχάσει να πάρει τη γυναίκα του!

Το τραγελαφικό αυτό γεγονός έγινε στην Αργεντινή και συνέβη ως εξής: Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού και πήγε στην τουαλέτα. Εν τω μεταξύ, η σύζυγος που κοιμόταν στο πίσω κάθισμα βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να αγοράσει μερικά μπισκότα.

Ο οδηγός, αφού επέστρεψε από την ανάγκη του, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε, νομίζοντας ότι η γυναίκα του είναι στο πίσω κάθισμα και κοιμάται.

Μετά όμως από οδήγηση περίπου 100 χιλιομέτρων διαπίστωσε ότι το πίσω κάθισμα ήταν άδειο, ενώ ούτε το παιδί που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού δεν είχε πάρει χαμπάρι.

Μετά από αρκετές κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο που δεν έπιανε κιόλας γιατί στην περιοχή εκείνη δεν υπήρχε επαρκής κάλυψη δικτύου, ο σύζυγος επέστρεψε ύστερα από δύο ώρες να παραλάβει την γυναίκα. Εκτός από το ότι θα άκουσε τον εξάψαλμο, η εξαγριωμένη σύζυγος άρχισε να χτυπάει και το αυτοκίνητο! Τον κακομοίρη του έμελλε να πάθει...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications