«ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚ@Ϊ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ»
«ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚ@Ϊ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ»

Στο Parole ήταν καλεσμένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην Αννίτα Πάνια για την εποχή που του έκλειναν πόρτες σε δουλειές, επειδή είχε τοποθετηθεί δημόσια για τους ομοφυλόφιλους στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

«Πλήρωσα ακριβά τις δηλώσεις μου για τους ομοφυλόφιλους. Φυσικά και το πλήρωσα, αυτοί δεν κάνουν κουμάντο; Είναι παρεξηγημένο αυτό, εγώ δεν μίλησα άσχημα. Δεν είχαν την ψυχή να μου την πέσουν στα ίσα, δουλέψανε τα τηλέφωνα.

Αν τα βάλεις με τους g@y, τελείωσες. Είχα πει ότι δεν ήταν αυτό το πρόβλημα της Ελλάδος. Στα νιάτα μου έκανα παρέα με ομοφυλόφιλους, όπως και τώρα, τους οποίους εκτιμώ, τιμώ και αγαπώ πάρα πολύ. Εγώ είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης γιατί η ζωή του καθενός ανήκει στον ίδιο και σε κανέναν άλλον. Απλά είναι άκαιρο αυτή την εποχή να γίνεται τόσος θόρυβος.

Ακόμα και παιδιά να πάρουν, με βρίσκει σχεδόν σύμφωνο. Τότε το πλήρωσα με απόρριψη στη δουλειά μου. Αν δεν είχα την Ελένη Ράντου να με κρατάει ζωντανό στο θέαμα, θα με είχαν εξαφανίσει».

stoxos.gr

Post A Comment:

6 comments

Ανώνυμοςείπε...

οι γκεη, οι ερεκτους-κοινως νεγροειδεις, οι μωαμεθανοι, και οι πορνες κανουν κουμαντο και εδω στην Γερμανια! και πισω απ αυτος ο περιουσιος λαος που τους προστατευει και τους υποθαλπει! αν εισαι αντρας λευκος και χριστιανος την εβαψες!

Ανώνυμοςείπε...

τι ξευτυλα να ριχνεις τα μουτρα σου και να επαινεις ανωμαλους και μιαρους ποτε δεν θα το εκανα αυτο και ας εχανα τη δουλεια μου .

Ανώνυμοςείπε...

Οχι φιλαράκο μου, μην πας να τα μαζέψεις. Η συνέντευξη σου υπάρχει και το ομοφοβικό σου παραλήρημα είναι διαρκώς online. Δεν σου φταίει κανείς που σε αποκόψανε από τα πάντα, τα μυαλά σου φταίνε. Δεν είναι θέμα του ποιος κάνει κουμάντο, αλλά ότι κανεις δεν θέλει να συνεργαστεί με κάποιον που δεν μπορεί να δεχθεί την ανθρώπινη φύση. Και μην τα τουμπάρεις τώρα !

Ανώνυμοςείπε...

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ Η ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΜΕΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ- ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ...

Ανώνυμοςείπε...

Ο πουστης ειναι πουστης..... Λάθος της φύσης....δεν πρέπει να ειναι κατακριτέο το τι θέλει ο καθένας να κάνει στο κρεβάτι του αλλα οχι κ να το παρουσιάζεται κ σαν φυσιολογικό!!!!

Ανώνυμοςείπε...

ουστ στην ανωμαλία...η φύση είναι τέλεια και δεν γεννιούνται γκει ...όλες οι πούστρες έχουν ψυχολογικά προβλήματα στο φουλ...αυτή είναι η αλήθεια..άντε γεια...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications