Ξεκίνησε τις ταινίες για να…αγοράζει παιχνίδια στο γιο της!
Ξεκίνησε τις ταινίες για να…αγοράζει παιχνίδια στο γιο της!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η 20χρονη… Mέγκαν Κλαρ (Megan Clare) για να αγοράσει τα παιχνίδια που ήθελε ο γιος της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror η μητέρα αποφάσισε να ξεκινήσει να κάνει καριέρα στις ερ@τικές ταινίες για να πάρει όλα τα δώρα που θέλει ο γιος της τα Χριστούγεννα.

Πέρυσι, η 20χρονη μητέρα ήταν απογοητευμένη που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους άλλους γονείς που σπαταλούσαν τα μετρητά τους για τα παιδιά τους. Η Megan από το Portsmouth λέει ότι ο προϋπολογισμός για τα Χριστούγεννα δεν ήταν εύκολος για εκείνη ειδικά με το υψηλό κόστος για την ανατροφή του 5χρονου γιου της Ashton.

“Πάντα ήθελε ό,τι είχαν οι φίλοι του αλλά δεν είχα τα απαιτούμενα χρήματα για αυτά τα ακριβά παιχνίδια” λέει η ίδια. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του 2014 η μητέρα-που μεγαλώνει μόνη της παιδί της- ζούσε με 80 λίρες την εβδομάδα και μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει μόνο κάποια σκίτσα και πάνινα και χνουδωτά παιχνίδια για το γιο της.

Η ίδια ανεφερε σε συνέντευξή της: “Τα περασμένα Χριστούγεννα μπορούσα μετά βίας να έχω λίγα χρήματα και ανησυχούσα ότι ο γιος μου θα απογοητευόταν” Έτσι αποφάσισε το 2015 να μπορέσει να του πάρει καλύτερα δώρα και ξεκίνησε να δουλεύει στη βιομηχανία του π@@ρνό βγάζοντας σύμφωνα με τη Sun 500 λίρες τη σκηνή και έτσι φέτος ξόδεψε 1500 λίρες για να αγοράσει παιχνίδια στο γιο της.

Μεταξύ άλλων του πήρε ποδήλατο, παπούτσια και άλλα παιχνίδια. Μόλις δημοσιοποιηθήκε η ιστορία της πολλοί ήταν αυτοί που την έκριναν σύμφωνα με την ίδια αλλά δεν την απασχολεί. «Κάνω μόντελινγκ και ερ@τικές ταινίες. Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν βλάπτει κανέναν αλλά μερικοί άνθρωποι απλά ζηλεύουν. Μπορώ να ξοδέψω τα χρήματά όπως μου αρέσει. Δεν τα ξοδεύω για αλκοόλ, ναρκωτικά ή κάπνισμα, γιατί να μην μπορώ να τα ξοδέψω για τον Ashton και τον εαυτό μου;».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications