Τροχαίο με γυναικες οδηγούς και καθόντουσαν και κοιτούσαν αντί να βοηθήσουν! ο κόσμος ένα μάτσο ηλίθιους του Αϊνστάιν ειναι τώρα!
Τροχαίο με γυναικες οδηγούς και καθόντουσαν και κοιτούσαν αντί να βοηθήσουν! ο κόσμος ένα μάτσο ηλίθιους του Αϊνστάιν ειναι τώρα!

Χθες το πρωί μια κυρία παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τέτοια ταχύτητα ,που το αυτοκίνητο μου ντελαπαρισε και για εξήντα μέτρα σερνόμουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογίσω αν θα σταματήσω σε τοίχο αν θα τρακάρει πάνω μου και άλλο αυτοκίνητο καθώς στροβιλιζομουν στο αντίθετο ρεύμα .

Τζάμια εσπαγαν παντού και μου φάνηκαν χρονιά μέχρι να σταματήσει .Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου .

Όταν σταμάτησε άκουσα κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει.Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά .Δεν με έβγαζε κάνεις έξω .Μου πήρε ώρα να απεγκλωβιστώ μονή μου και βγήκα απο ένα σπασμένο τζάμι .

Όλοι είπαν πως σώθηκα απο θαύμα .Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση ειναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφάλειας .

Να φοράτε πάντα τη ζώνη απο το πρώτο λεπτό .

ΥΓ λυπάμαι για το ΕΚΑΒ ,που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαίνω το Γολγοθά της δουλειάς τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Γ.Γεννηματας που πάρα τις τραγικές ελλείψεις απο τα άπλα κολάρο ,κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδώ και μήνες τομογράφο ,στάθηκαν άνθρωποι .Να φοράτε ζώνη γιατι αλήθεια σώζει ζωές .

(Aπο γυναικά στο facebook)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications